Categories Hierarchy (Sub Forums)

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
smileybos
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Categories Hierarchy (Sub Forums)

Mesaj de smileybos »

Stie cineva unde il pot gasi?
NU vreau varianta preinstalata! Vreau sa-l instalez eu deoarece, am multe moduri instalate pe site si nu pot sa renunt doar pt atat.. + ca am incercat sa-l "mod-ez" pe cel preinstalat si nu merge..
Multumesc anticipat!..
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

ai 185 posturi si nu ai invatat pana acum sa folosesti Search-ul sau sa intri pe phpbb.com la sectiunea mods ?
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
smileybos
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileybos »

Am invatat :P .. dar cand am dat search mi-a gasit 1912931923 de subiecte si mesaje.. si crede-ma, nu am timp sa le citesc pe toate..
Daca tot te dai asa destept, de ce nu ai lasat un link?
Merci oricum..
seelview
Fost coleg

Mesaj de seelview »

pt k sunt "destept" si avem alte lucruri mai importante de facut decat sa-ti caut tie link ;)
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.ph ... t=category
smileybos
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileybos »

ee... pe phpbb.com chiar nu am cautat..
eu ma refeream aici pe forum (comunitatea phpbb.ro) si ai sarit repede ca mai e alt subiect.. am mai gasit inca doua si nu mai merge linkul catre mod din ambele... pe phpbb.ro
smileybos
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileybos »

stie careva o versiune in care nu trebuie sa fac asta?

Cod: Selectaţi tot

##	IMPORTANT, AND NOT OPTIONAL:
##	---------------------------
##	Before willing to go any further, please make a save of your current phpBB directory, then
##	do the following renames. It would be a bad idea to try to go quicker than the tempo !
##
##	RENAME index.php INTO _sav_index.php
##	RENAME viewforum.php INTO _sav_viewforum.php
##
##	RENAME admin/admin_forum_prune.php INTO admin/_sav_admin_forum_prune.php
##	RENAME admin/admin_forumauth.php INTO admin/_sav_admin_forumauth.php
##	RENAME admin/admin_forums.php INTO admin/_sav_admin_forums.php
##	RENAME admin/admin_ug_auth.php INTO admin/_sav_admin_ug_auth.php
##
##	RENAME templates/subSilver/index_body.tpl INTO templates/subSilver/_sav_index_body.tpl
##	RENAME templates/subSilver/modcp_body.tpl INTO templates/subSilver/_sav_modcp_body.tpl
##	RENAME templates/subSilver/search_results_topics.tpl INTO templates/subSilver/_sav_search_results_topics.tpl
##	RENAME templates/subSilver/viewforum_body.tpl INTO templates/subSilver/_sav_viewforum_body.tpl
##	RENAME templates/subSilver/viewtopic_body.tpl INTO templates/subSilver/_sav_viewtopic_body.tpl
##
##	RENAME templates/subSilver/admin/auth_forum_body.tpl INTO templates/subSilver/admin/_sav_auth_forum_body.tpl
##	RENAME templates/subSilver/admin/auth_select_body.tpl INTO templates/subSilver/admin/_sav_auth_select_body.tpl
##	RENAME templates/subSilver/admin/auth_ug_body.tpl INTO templates/subSilver/admin/_sav_auth_ug_body.tpl
##	RENAME templates/subSilver/admin/category_edit_body.tpl INTO templates/subSilver/admin/_sav_category_edit_body.tpl
##	RENAME templates/subSilver/admin/forum_admin_body.tpl INTO templates/subSilver/admin/_sav_forum_admin_body.tpl
##	RENAME templates/subSilver/admin/forum_delete_body.tpl INTO templates/subSilver/admin/_sav_forum_delete_body.tpl
##	RENAME templates/subSilver/admin/forum_edit_body.tpl INTO templates/subSilver/admin/_sav_forum_edit_body.tpl
##	RENAME templates/subSilver/admin/forum_prune_body.tpl INTO templates/subSilver/admin/_sav_forum_prune_body.tpl
##	RENAME templates/subSilver/admin/forum_prune_result_body.tpl INTO templates/subSilver/admin/_sav_forum_prune_result_body.tpl
##	RENAME templates/subSilver/admin/forum_prune_select_body.tpl INTO templates/subSilver/admin/_sav_forum_prune_select_body.tpl
seelview
Fost coleg

Mesaj de seelview »

Nu exista versiune in care sa nu faci aia :)) aia inseamna doar sa faci un backup la fisierele existente in caz k nu faci modificarile cum trebuie sau te decizi sa renunti la modificare :P
smileybos
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileybos »

:)))... am inteles in sfarsit.. dar fisierele aflate in arhiva care trebuie copiate peste?? mi se bulesc toate modurile ...
black ice
Utilizator înregistrat

Mesaj de black ice »

Cel mai simplu e sa reinstalezi totul de la inceput. Vezi pe forumul de aici - http://ptifo.clanmckeen.com/index.php?s ... fbda7f6252 - care e ultima versiune stabila de CH, iar de la sectiunea Contribution vezi care sunt modurile compatibile.
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”