Login form din afara forumului
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Login form si aratarea utilizatorului
Vreau sa imi pun un forum pe un site dar vreau ca prima pagina index.html sa fie cu propriul meu design si butoane si restul de nebunii.
As dori sa pun in index.html un camp username si un camp parola de unde sa se logheze lumea.
As vrea sa mai pun si un text unde sa imi scrie ceva de genul: "Bine ai venit Guest". Daca utilizatorul e unul cunoscut atunci sa scrie "Bine ai venit NumeleUtilizatorului". Eu ma gandesc ca asa ceva nu se poate afec deact cu php asa ca va rog sa imi spuneti cum sa pun asa ceva in pagina si cum sa transform codul html in cod php.
Daca este cineva sa ma ajute atunci ii multumesc de pe acum.
As dori sa pun in index.html un camp username si un camp parola de unde sa se logheze lumea.
As vrea sa mai pun si un text unde sa imi scrie ceva de genul: "Bine ai venit Guest". Daca utilizatorul e unul cunoscut atunci sa scrie "Bine ai venit NumeleUtilizatorului". Eu ma gandesc ca asa ceva nu se poate afec deact cu php asa ca va rog sa imi spuneti cum sa pun asa ceva in pagina si cum sa transform codul html in cod php.
Daca este cineva sa ma ajute atunci ii multumesc de pe acum.
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
Pai poti sa copiezi codul de login din alt fisier php din forum... Sau faci un fisier php, de ex loginform.php (login.php deja exista) si insertezi codul :
viewtopic.php?p=4774#4774
modifici tu pe-acolo ce vrei si dupaia adaugi in pagina care vrei sa apara loginul urmatorul cod
cu modificarile de rigoare... apoi pentru chestia sa ramai tot in pagina aia in care sa facut loginul e tot o chestie de-asta da cauta si tu... si cred ca ar trebui sa stii ca daca pe serverul tau (pe FTP) ai forumul intr-un folder de ex : www.yoursite.com/forum si fiserul e in www.yoursite.com/index.html nu ar trebui sa existe probleme, dar daca ai index.php din forum si index.html in acelasi dir, cauta pe forumul asta cum sa "Rename index.php"
<?bafta>
viewtopic.php?p=4774#4774
modifici tu pe-acolo ce vrei si dupaia adaugi in pagina care vrei sa apara loginul urmatorul cod
Cod: Selectaţi tot
<iframe src="http://www.yoursite.com/forum/loginform.php" width="150" height="100"></iframe>
<?bafta>
- RoCoder
- Nou venit
Logout redirect
am o pagina separata de forum din care pot sa fac login ... (loghinul se realizeaza cu functiile forumului, dupa care se revine pe aceeasi pagina) ... dupa ce userul s-a logat bineinteles ca nu-i mai afisez forma de login, insa va avea (bineinteles) un link de logout, si anume , atunci cand userul apasa aici si vrea sa se delogheze apare problema si anume el nu este redirectionat pe aceasta pagina ci pe o pagina din cadrul forumului... si anume pe pagina forum/index.php, bineinteles nelogat ... deci practic logoutul se face ok, insa as vrea sa se si redirecteze pe pagina externa din care a facut logout ...
Multumesc anticipat !
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
<A href="forum/login.php?logout=true" target=main>Logout</A>
Multumesc anticipat !
-
- Utilizator înregistrat
inregistrarea utilizatorilor de pe alt site cum se face ?
Salut
am un site si un forum
cand se inregistreaza oameni pe site sa se inregistreze si pe forum ! cum se poate face asta ? stiti ? ce trebuie introdus in baza de date ? in tabelul utilizatorilor ?
Multumesc..
am un site si un forum

Multumesc..
-
- Nou venit
login phpbb din index.php site + date user
cum fac sa ca un utilizator sa se poata loga pe site... folosind data de baze users din phpbb si sa nu ma redirectioneze pe index..php din phpbb ?! si cum pun un link pt cont nou? <=> register... tot pe prima pagina din site?
dupa ce se logheaza...spre exemplu sa spuna ce statut are... admin,moderator...etc... tot in casuta d unde s-a efectuat introducerea datelor...?!
ms mult
dupa ce se logheaza...spre exemplu sa spuna ce statut are... admin,moderator...etc... tot in casuta d unde s-a efectuat introducerea datelor...?!
ms mult
-
- Utilizator înregistrat
uite cum bag casutele de login la forum pe orice pagina vrei tu:
Daca vrei sa bagi un link catre pagina de inregistrare user nou pentru forum, foloseste link-ul asta(atentie, daca bagi codul asta intr-o pagina a forumului nu va functiona! pentru fisierele forumului trebuie folosit altceva, vei vedea mai jos):
Daca vrei sa bagi codul de inregistrare in una (sau mai multe pagini ale forumului), foloseste link-ul ce urmeaza:
Poti sa nu folosesti aceste comentarii(switch_user_logged_IN si switch_user_logged_OUT). Daca decizi sa nu le folosesti, textul sau link-ul pe care-l adaugi este vizibil atat pentru utilizatorii neautentificati, cat si pentru cei autentificati la forum.
Sper ca mesajul meu te-a ajutat.
(Schimba "http://forum.ro/forum/" cu adresa catre directorul forumului tau).
<form method="post" action="http://forum.ro/forum/login.php">
User:<input type="text" name="username" size="20" value="" class="submit_send_mail">
Parola:<input type="password" name="password" size="20" value="" class="submit_send_mail">
<input type="submit" name="login" value="Autentificare" class="submit_send_mail">
</form>
<a href="http://domeniuforum.com/forum/profile.php?mode=register" target="_blank">apasa aici</a>.
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<a href="{U_REGISTER}" class="gensmall">{L_REGISTER}</a>
<!-- END switch_user_logged_out -->
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
Acest cod va fi vizibil NUMAI pentru utilizatorii neinregistrati, sau userii neautentificati!
<!-- END switch_user_logged_out -->
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
Acest cod va fi vizibil NUMAI pentru utilizatorii inregistrati si autentificati!
<!-- END switch_user_logged_in -->
Sper ca mesajul meu te-a ajutat.
- mefisto
- Utilizator înregistrat
Acest loginany.php trebuie sa fie unde e instalat forumul ? Ca de exemplu eu am forumul pe un subdomeniu(htttp://www.forum.domeniu.ro) si site`ul pe alt domeniu (http://www.domeniu.ro)BuGsY scrie:ShortyEz, daca doreşti ca un utilizator să se autentifice pe forum dintr-o altă pagină nu trebuie decât să creezi un fişier să zicem loginany.php în care să inserezi următoarele liniiDesigur ca dimensiunile tabelului pot fi ajustat în funcţie de necesitatea ta şi îmbogaţit cu diferite <STYLE> </STYLE>Cod: Selectaţi tot
<FORM action=login.php method=post target=main> <TABLE class=forumline cellSpacing=1 cellPadding=3 width="106" border=0><TBODY> <TR> <TD class=row1 vAlign=center align=middle height=28 width="90"><SPAN class=gensmall><INPUT class=post size=12 name=username value="Utilizator"><br> <INPUT class=post type=password size=12 name=password value="Parola"><br> Autentificare directa <INPUT class=text type=checkbox name=autologin><br> <INPUT class=mainoption type=submit value="Autentificare" name=login><a href="http://www.yoursite.com/forum/login.php?logout=true" target=main>Iesire</a></SPAN> </TD></TR></TBODY></TABLE></FORM>
Apoi în pagina unde doreşti afişarea acestui tabel introduci următorul cod:Sper să nu fi greşit iar acest cod să te ajuteCod: Selectaţi tot
<iframe src="http://www.yoursite.com/forum/loginany.php" width="150" height="100"></iframe>