[nu obisnuiesc sa deschid eu topice, insa nu am gasit raspunsul, oricat am cautat. daca raspunsul exista, totusi postat, imi cer scuze]
un utilizator de pe forumul meu si-a ales un user name. l-a folosit ceva timp, dupa care si-a dat seama ca e mai bine sa posteze cu numele real. a creat un nou user. acum, as vrea sa sterg primul user name, dar posturile sa ii fie trecute la al doilea. teoretic, as putea face asta din baza de date mysql. nu m-am riscat insa, pt ca am zis sa nu fac alta prostie. este posibil sa schimb la posturi in mysql user-name-ul, astfel incit sa fie trecut la altcineva? exista o modalitate mai simpla? daca sterg userul vechi, nu se sterg si posturile?
utilizator clona din greseala
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Pai ideea era simpla. Schimba numele userului 1... daca pe el in cheama Gica, schimba-l in numele real din Panoul lui, fara sa piarda mesaje! E simplu! ca nu are rost sa pui mesajele in 2 si sa faci alte prostii... Iar daca utilizatorul nr. 2 a scris cateva mesaje asta este nu o fi foc... Ca va trebui sa-l stergi ca sa nu aibe 2 nume... NU stiu, eu asa zic ca ar fi cel mai simplu!
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
exista un mod care asociaza toate posturile unui guest cu ale unui utilizatori. Pt a face asta trebuie sa stergi unul din usere(preferabil ala cu mai putine posturi) si apoi folosesti modul.
Post associator
Post associator