backup

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
imaginelife99
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

backup

Mesaj de imaginelife99 »

As dori si eu sa intreb cum pot sa copiez dintr-o parte in alta un forum. In momentul acesta forumul este la www.imaginelife99.sapte.ro/forum
si mi-am luat domeniu + host in alta parte.

Sa va descriu cum am incercat eu.

1) Am instalat phpbb pe la www.imaginelife.ro (ps : din cpanel - nici macar nu m-am mai chinuit atat de mult cu installu)
l-a instalat defaultu' , am copiat template-ul care il am si dincolo.
De la forumul vechi am dat backup total.
Iar apoi pe acesta nou - restore ; toate bune - si vedea exact ca dincolo, toate topicurile la locul lor. Cand dadeam log in in acesta nou - mi se loga , dar la adresa www.imaginelife99.sapte.ro. Am dat eu clear cache history etc - dar nu era de la asta. Am si scos forumul de la sapte.ro si cand dadeam log in zicea pag inexistenta la sapte.ro
M-am dat batut - l-am sters

2) Am instalat din nou , bla bla bla
ca mai sus
Am dat restore , dar de data asta am schimbat domeniul (din configuratie generala) , ca m-am gandit eu ca asta gresisem mai sus si din imaginelife99.sapte.ro am schimbat in imaginelife.ro
La fel - totul frumos la locul lor topicurile - dar nu mai merge sa dau log in la nici un user (INCLUSIV ADMIN) , asa ca nu mai pot sa intru nici in panoul administratorului. Pur si simplu dau user , parola si nu intra ramane tot la faza de log in.
L-am sters din nou

3) Ma gandeam sa dau doar backup copie de siguranta - datele sau ceva de genu asta - nu total

Stie cineva cum as putea sa fac sa copiez forumul dintr-o parte in alta?

Multumesc pt ca citirea polologhiei de mai sus :wink:
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

pai citeste aici despre mutarea unu forum.

Eu as zice ca ai facut bine la 2 dar incomplet. Nu te loga din cauza ca nu era setat domeniul... lucru care il puteai face din phpmyadmin accesand tabela phpbb_config.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
imaginelife99
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

s

Mesaj de imaginelife99 »

Am rezolvat -

in phpbb_db_backup.sql

am schimbat liniile

INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES('script_path', '/forum/');

INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES('server_name', 'www.imaginelife.ro');

si pe urma am dat restore > si a mers.
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”