Dau pe mesaje noi(este vorba de link-ul "Subiecte scrise de la ultima ta vizita") si-mi zice ca nu e nici un post nou...desi sunt! Si e efectiv obositor sa iau fiecare topic la rand sa vad care sunt noi si care nu...
Forumul cu pricina este: www.am.sapte.ro
O alta intrebare(mai putin importanta). De ce toate url-urile forumului meu se termina in &sid=2346897246827362-3867 ?
La voi nu vad ca e asa.
Problema cu link-ul "Subiecte noi"
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Da, la search.php?search_id=newposts ma refer.
Versiunea forumului meu este 2.0.17.
Stiu de la ce vine sid(si stiu si de ce este prezent in url), dar ce imi displace mie este faptul ca URL-urile forumului meu arata astfel:
http://am.sapte.ro/viewforum.php?f=1&si ... e7b94adaf3
Pe forumul vostru nu apare sid.
Apropo: nu intotdeauna imi apare sid in url......
Versiunea forumului meu este 2.0.17.
Stiu de la ce vine sid(si stiu si de ce este prezent in url), dar ce imi displace mie este faptul ca URL-urile forumului meu arata astfel:
http://am.sapte.ro/viewforum.php?f=1&si ... e7b94adaf3
Pe forumul vostru nu apare sid.
Apropo: nu intotdeauna imi apare sid in url......
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am inteles.
seelview intrebare de necunoscator.............
Daca sterg toate fisierele forumului curent, fara sa ma ating de baza de date, apoi uploadez fisierele ultimului forum phpbb si modific datele din config.php cu fosta baza de date ?
Apropos, te superi daca te rog sa-mi dai un link cu pasii pentru actualizarea la ultima versiune a forumului?
seelview intrebare de necunoscator.............
Daca sterg toate fisierele forumului curent, fara sa ma ating de baza de date, apoi uploadez fisierele ultimului forum phpbb si modific datele din config.php cu fosta baza de date ?
Apropos, te superi daca te rog sa-mi dai un link cu pasii pentru actualizarea la ultima versiune a forumului?
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
pasii de update sunt urmatorii:
- phpBB 2.0.17 to phpBB 2.0.18 Code Changes
- phpBB 2.0.18 to 2.0.19 Code Changes
Iar daca ai reinstala forumul (doar fisierele) teoretic nu ar trebui sa apara probleme, iar daca nu ai nici modificari instalate atunci e bine. Insa daca ai modificari instalate... te sfatuiesc sa urmezi pasii de mai sus.
- phpBB 2.0.17 to phpBB 2.0.18 Code Changes
- phpBB 2.0.18 to 2.0.19 Code Changes
Iar daca ai reinstala forumul (doar fisierele) teoretic nu ar trebui sa apara probleme, iar daca nu ai nici modificari instalate atunci e bine. Insa daca ai modificari instalate... te sfatuiesc sa urmezi pasii de mai sus.