NewsPedia

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Andrei221
Nou venit

NewsPedia

Mesaj de Andrei221 »

Salut! mi-am scos si eu un forum (ajutat de niste prieteni) adresa este: http://newspedia.zoom.ro/forum . Siteul lui este in lucru! acesta o sa contina ultimele stiri despre software hardware and gaming! join the news comunity!
mefisto
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de mefisto »

Logo neschimbat ............. ? cand o sa invatati sa va schimbati si voi LOGO-ul inainte de "a iesi cu el in lumea www-ului"?
Andrei221
Nou venit

Mesaj de Andrei221 »

ba da......acum se lucreaza la el..e beta deocamdata :) dar suntem incarcati si cu siteul care o sa fie in php nuke :)..apropo..cand va faceti cont sau daca va faceti (sper ca da :) sa nu va speriati ca dupa ce dati send apare eroarea aia....este de la emailer.php..dai inca odata enter pe adresa si va logati! va multumim
Andrei221
Nou venit

Mesaj de Andrei221 »

UPDATE! Am facut si bannerul.....acum este siteul in teste..o sa pun linkul imediat ce il teermin
Andrei221
Nou venit

Mesaj de Andrei221 »

nu va place? :-
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”