autentificare de 2 x

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
MJR
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

autentificare de 2 x

Mesaj de MJR »

am mutat un forum de pe un server pe altu. totul s-a desfasurat cum trebuie, insa eu cind ma loghez, trebuie sa o fac de 2 ori, ca sa fie corect.
cu alte cuvinte, ma loghez o data, imi apare jos ca sint logat, insa nu imi apare sus link-ul de "logout", iar daca vreau sa accesez un forum, ma trimite la pagina de logare. ma mai loghez o data si abia atunci este totul ok.
la logout, uneori ramine totusi userul activ, jos la Useri Online, insa dispare link-ul de logout de sus.
e ceva ciudat si nu stiu ce sa-i fac. am mai patit o data chestia asta, insa nu mai stiu ce i-am facut de l-am remediat :)
daca va poate ajuta cu ceva in problema asat, sa va spun ca am avut mai multe teme instalate (4 teme), pe care le-am dezinstalat. dar nu cred sa fie de la asta, pt ca altfel, mi-ar da o eroare ...ceva de genu asta.

astept sfaturi

multumesc!

alex!!
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

incearca sa reinstalezi curat forumul pe noul server si sa reiei importul datelor. atentie la setarile de cookie de pe noul server.
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

asa am facut, dar imi aprare chestia asta la autentificare. setarile de cookie trebuie facute numai din Configurare Generala din Panoul de Administrare?
problema asta de logare nu apare de fiecare data, ci numai uneori.

la configurare generala am asa:

Domeniul pentru cookie - nu e nimic trecut
Numele pentru cookie - phpbb2mysql
Calea pentru cookie - /
Securizare cookie - Dezactivat
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux

Mesaj de bogdan »

la setarea Domeniul pentru cookie trebuie sa completezi domeniul (ex. www.site.ro) !

e destul de ciudat pentru ca ar trebui sa fie permanenta problema daca intradevar exista ... asa se intampla doar de pe calculatorul tau ?

Solutie: completeaza setarea de mai sus; daca nu merge, ca o ultima varianta incearca totusi o reinstalare asa cum ti-am zis si apoi mai vedem ...
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

am completat domeniul, cu adresa site-ului meu si acum parca functioeaza corect. avind in vedere a nu aparea de fiecare data problema, nu pot sa-mi dau seama daca asta era cauza sau nu. oricum, multumesc pentru ajutor.

alex-mjr!!
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5

Mesaj de mihaitza »

Era instalat pe un server free sau plătit... parcă a mai apărut problemă asemănătoare la 3x.ro
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

site-ul este pe un server platit
popindel
Utilizator înregistrat

Mesaj de popindel »

Salut,

Si eu am aceasi problema. Fac autentificare odata si pare ca sint autentificat ( nu primesc nici un mesaj sa zica ca nu am fost autentificat). Dar daca las un mesaj apare ca si cind a fost lasat de "Vizitator", cu toate ca vizitatori nu pot participa fara sa faca autentificare. Daca fac autentificare a doua oara atunci merge bine.

Problema asta poate fi observata si daca ma uit la rubrica "Alege o sectiune".....Dupa ce fac autentificare prima oara, in loc sa zica "Iesire[numele meu]"....zice "Autentificare"....Dupa ce fac autentificare a doua oara atunci arata "Iesire[Numele meu]", si pot sa particip cu numele meu....
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5

Mesaj de mihaitza »

Incearca si tu sfatul lui Bogdan! :wink:
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Eu am avut o problema asemanatoare.. dar se datora faptului ca browser-ul nu accepta cookie si ma punea la fel sa ma log-ez de 2 ori.
Sper sa va fi ajutat. :lol:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”