PC Forum.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- schefus
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
nici eu nu ma supar, este munca ta, insa gandeshte-te ca daca totzi cei care fac mod-uri/template-uri ar face asha sau ar cere bani, nu ar arata forumurile cum arataseelview scrie:Pai nu cred k o sa aparea Open source, pentru simplul fapt ca imi place deviza: ce-i al meu e numai al meu. Sper ca tu sa nu te superi sau altcineva care mai vrea faza zilei. Idei o sa va dau fara probleme sau un punct de start.

- Sad1c
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: PC Forum.ro
Frumos forum seelview, poate imi dai si mie id-ul tau de YM sa te intreb cevaseelview scrie:PC Forum un nou forum aparut sub bagheta marelui dirijor eu. Nu isi propune sa faca concurenta cu nimeni si nici sa creeze probleme altora. Este un site care vine cu stiri proaspete din domeniul tehnologiei si discutii pe aceasta tema.
www.pcforum.ro
PS: s-a vorbit despre noi si in alte site-uri
- Jurnalul national
- HotNews.ro
- ComunicatedePresa.ro