Schimbare user - administrator
Schimbare user - administrator
Am instalat forumul , dar nu am pus ca administrator numele admin (la user).Cum pot sa schimb acest user in "admin" ? Daca incerc sa fac asta imi apare ca acest user exista deja. Daca ma duc la management si cer informatzii despre userul "admin" , mi se spune ca nu exista.
Sa fiu mai explicit:
Am instalat forumul si este functzional.
Chiar la instalare trebuie sa pui un user si o parola.
Userul de administrator nu l-am pus "admin"
Acum as vrea sa redenumesc userul de administrator in "admin".
Nu am acces direct la baza de date mysql (trebuie sa dau x telefoane la provider)
Pot sa schimb userul de administrator cum vreau eu , dar nu "admin" din cauaza ca ...este deja. Dar daca ma duc la membri nu exista nici un admin
Am instalat forumul si este functzional.
Chiar la instalare trebuie sa pui un user si o parola.
Userul de administrator nu l-am pus "admin"
Acum as vrea sa redenumesc userul de administrator in "admin".
Nu am acces direct la baza de date mysql (trebuie sa dau x telefoane la provider)
Pot sa schimb userul de administrator cum vreau eu , dar nu "admin" din cauaza ca ...este deja. Dar daca ma duc la membri nu exista nici un admin
- Domino
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Daca baza de date este micuta, atunci poti sa o exporti din Panoul Administratorului. O deschizi pe calculatorul tau si cauti dupa "phpbb_users" si ar trebui sa gasesti numele cu care te-ai inregistrat tu. Schimbi acel nume cu admin si apoi te duci iar in Panoul Administratorului si dai la restaurare baza de date si pui fisierul care la-i modificat. Ai grija sa nu modifici nimic altceva pe acolo.