Am si eu o problema urgenta si as dori sa ma ajutati cat mai urgent pentru rezolvarea ei.
- Din gresala unul dintre moderatori a sters un topic cu multe mesaje in el.. cum il pot restaura ? am un backup de la baza de date cu o zi nainte care are aproape 9 mega... am incercat sa o restaurez dar imi da acest mesaj: Nici un fişier nu a fost publicat/încărcat
Cum pot sa restaurez acel topic?
Va multumesc anticipat ptr ajutor.
Restaurare baza de date
Multumesc,
problema a fost rezolvata prin folosirea acelui backup creeat de server care a fost restaurat de cei de la hosting.
Oricum nu cred ca voi mai utiliza vrodata sa fac un backup prin ACP deoarece il face serveru si daca intradevar se intampla ceva ii sun sau le dau un mail si in urmatoarele 10 min totul este rezolvat
Sper ca aceasta informatie sa le fie de ajutor si celorlalti utilizatori care au probleme de restaurare....
problema a fost rezolvata prin folosirea acelui backup creeat de server care a fost restaurat de cei de la hosting.
Oricum nu cred ca voi mai utiliza vrodata sa fac un backup prin ACP deoarece il face serveru si daca intradevar se intampla ceva ii sun sau le dau un mail si in urmatoarele 10 min totul este rezolvat

Sper ca aceasta informatie sa le fie de ajutor si celorlalti utilizatori care au probleme de restaurare....