M-am gandit ca decat sa fac 3-4 topicuri cu intrebari mai bine le pun pe toate aici.
1. Exista mod de "total time spent online" pentru phpBB? Am gasit ceva dar imi afiseaza numai in Admin Panel si eu vreau sa se afiseze la profilul userului. Ar fi binevenit si ceva pentru "last time online".
2. Pe forumul meu se fac concursuri. Cand cineva castiga un concurs i se acorda un premiu. Momentan acest premiu este pus ca o imagine in semnatura. As dori o modalitate prin care sa pot pune mici imagini dedesuptul avatarului userului cu premiile castigate. Ceva in genul asta:
http://img206.imageshack.us/img206/255/picture10hf.jpg
3. Exista mod cu care pot vedea automat daca sunt useri care s-au inregistrat cu acelasi IP? O problema ar mai fi ca nu stiu cu ce IP s-au inregistrat persoanele cu 0 posturi.
4. O parte din continutul de pe forum il postez si pe site. Pentru a "tine minte" ce am pus pe site si ce nu, scriu mic de tot in primul post ceva de genul: "postat pe site", sau ceva de genul asta. Chestia este ca e cam greoaie metoda. As dori sa stiu daca se poate sa a un buton ceva si acnd il apas acel topic sa fie marcat, ca sa zic asa, si eventual in dreptul lui sa apara o bulinuta rosie sau un mic semn in viewforum ca sa stiu ca am trecut pe acolo. Chiar si mai bine ar fi sa am doua butoane, unul pentru acceptare si unul pentru refuzare, adica continut ce am pus pe site, si continut ce nu am vrut sa il pun pe site. Chestia asta sa se vada numai pentru administratori.
Daca stiti mod-uri care fac ceea ce imi doresc, sau macar parti din ele, atunci va rog sa imi spuneti, eventual instalez o bucata de mod de ici, o bucata de colo si tot iese pana la urma.
Mai multe intrebari
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
1. Last Visit Hack
2. poti incerca Awards icons
3. Pentru aceasta problema exista o solutie dar nu poti face nimic pentru cei inregistrati deja.
4. Nu cred ca exista un mod pentru asa ceva, dar daca iti bati capul un pic iese de un MOD. O juma de ora maxim
2. poti incerca Awards icons
3. Pentru aceasta problema exista o solutie dar nu poti face nimic pentru cei inregistrati deja.
4. Nu cred ca exista un mod pentru asa ceva, dar daca iti bati capul un pic iese de un MOD. O juma de ora maxim

- Domino
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
1. Asta scrie acolo "Admin is also shown total time spent online, how long they were last logged on for, total number of visits and total number of page hits". Am sa il pun, macar eu sa pot vedea timpul online. Pacat ca nu e si pentru ceilalti.
2. Foarte buna chestia aia. Exact ce aveam nevoie. Mersi mult.
3. Care anume ar fi solutia?
4. Cred ca o sa trebuiasca sa ma chinui eu cu ceva. Dar intai sa termin cele de mai sus.
2. Foarte buna chestia aia. Exact ce aveam nevoie. Mersi mult.
3. Care anume ar fi solutia?
4. Cred ca o sa trebuiasca sa ma chinui eu cu ceva. Dar intai sa termin cele de mai sus.