un altfel de split

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
random
Nou venit

un altfel de split

Mesaj de random »

Cum se face split normal, stiu.... ceea ce nu stiu, este cum pot alipii unui thread nou sau hai sa zicem chiar si deja existent, posturi din thread-uri diferite...

Thanks
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
random
Nou venit

Mesaj de random »

Multumesc seelview pentru linkuri !
Am descarcat fisierul de la "Split posts and merge in one step", l-am dezarhivat, si am dat de un director cu acelasi nume care contine un fisier cu extensia txt.
Acum, intreb si eu ca un novice in materie ce sunt, fisierul respectiv trebuie pus undeva in folderul forumului sau continutul sau reprezinta practic niste instructiuni sau comenzi ce trebuiesc integrate in vreun fisier al phpbb-ului ? iar daca da, unde si cum ?
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

random scrie:Multumesc seelview pentru linkuri !
Am descarcat fisierul de la "Split posts and merge in one step", l-am dezarhivat, si am dat de un director cu acelasi nume care contine un fisier cu extensia txt.
Acum, intreb si eu ca un novice in materie ce sunt, fisierul respectiv trebuie pus undeva in folderul forumului sau continutul sau reprezinta practic niste instructiuni sau comenzi ce trebuiesc integrate in vreun fisier al phpbb-ului ? iar daca da, unde si cum ?
In fisierul respectiv sunt instructiunile de instalare. Mai multe detalii ai aici: şablonul MODificărilor - Instrucţiuni de folosire
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”