Eroare la instalare!

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
RooT
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Eroare la instalare!

Mesaj de RooT »

Eroare la instalare!

Nu stiu ce are.... De fapt nu stiu unde gresesc!
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/modo/public_html/modo/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/modo/public_html/modo/db/mysql4.php on line 331

Warning: message_die(./../language/lang_english/lang_main.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/modo/public_html/modo/includes/functions.php on line 779

Warning: message_die(): Failed opening './../language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/modo/public_html/modo/includes/functions.php on line 779
phpBB : Eroare primejdioasã

Could not connect to the database
Si la phpMyAdmin am si eroarea asta : Creaza baza de date noua / Nu exista drepturi de acces
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

se pare ca ai drepturi de creare a unei baze de date. inainte de a incepe instalarea forumului, asigura-te ca ai o baza de date functionala.
RooT
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Multumesc!

Mesaj de RooT »

Multumesc mult!

Am mai umblat prin MySQL Account Maintenance, si mi-a dat:

Users in forum
modo_modo (Privileges: ALL PRIVILEGES)

Connection Strings
Perl $dbh = DBI->connect("DBI:mysql:modo_forum:localhost","modo_modo","<PASSWORD>");
PHP $dbh=mysql_connect ("localhost", "modo_modo", "<PASSWORD>") or die ('I cannot connect to the database because: ' . mysql_error());
mysql_select_db ("modo_forum");

Si acum merge! Nu am fost eu destul de atent!
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”