Cum configurez forumul cand il instalex pe un servar myx.net
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 2.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cum configurez forumul cand il instalex pe un servar myx.net
M-am facut domeniul la connex(www.myx.net) si nu stiu caum s aconfigureaza forum....puteti sa ma ajutati...............
-
- Utilizator înregistrat
Faza ca mi-am luat teapa....daca exista o alta idee..HELP
Daca extista o alta idee cum ar fi daca as gazdui forumul pe servar free si sa ruleze pe hostul myx fara sa ma redirectioneze...........PLEASE HELP MY FRIEND

-
- Utilizator înregistrat
Utilizare mysql de pe alt servar....
Mi-am inregistrat la myx.net mi-am cumparat domeniul la abonament optunea standard cu 3 $ pe luna ....si faza dura ca acesta optiune nu imi da voie la acces mysql/php adica sa baza de date sau forumul.....intrebarea mea este. Vreau ca forumul sa il gazduiesc pe un servar free (ex: 3x.ro acces php/Mysql) si sa ruleze de pe servarul myx.... fara a redictiona pe servarul unde este gazduit.....intelegeti ce vreu sa spun ...

-
- Utilizator înregistrat
Cred ca asta va fi ideea
Ideea mea va fi cea cu confing cred ca o sa mearga o sa spun dupa ce o sa incerc...... ideea cu freamul nu este buna de oarece imi apare benerul de la 3X.ro......
O sa spun care va fie ce mai buna ideee...... cu toate ca eu ma candeam la alta indee cea cu include daca marge sa ii dau inluce de pe myx ===> 3x .............. orcum daca mai stiti alta ideei sunt bine venite
O sa spun care va fie ce mai buna ideee...... cu toate ca eu ma candeam la alta indee cea cu include daca marge sa ii dau inluce de pe myx ===> 3x .............. orcum daca mai stiti alta ideei sunt bine venite

- MJR
- Fost coleg
- Server: Windows
sa-mi arati si mie cum o sa faci asta. si inca ceva... ceea ce spui tu, presupune ca fisierul config.php sa fie pe myx. numai ca... ups, pe myx nu poti rula fisiere php.tomytza scrie:pai in config.php scrii datele contulkui de pe 3x.ro
cealalta idee, cu include... la fel.. cum o sa faci asta pe un server ce nu-mi accepta fisiere php?