Am si eu o intrebare despre Footer si Header
Am si eu o intrebare despre Footer si Header
Deci
pe www.myforum.ro
dupa ce itzi creezi un forum in panoul administratorului sunt 2 chestii adaugata
unde potzi baga coduri sau ce vrei tu
EX.
http://img216.imageshack.us/my.php?imag ... 2361hs.jpg
pe www.myforum.ro
dupa ce itzi creezi un forum in panoul administratorului sunt 2 chestii adaugata
unde potzi baga coduri sau ce vrei tu
EX.
http://img216.imageshack.us/my.php?imag ... 2361hs.jpg
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 2.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Foarte simplu..........
Eu fiserele aceastea Footer.tpl si Header.tpl le-am edita cu un program editat site-uri (ex: namo web editor) si le-am schimbat asa cu vrut eu...ca si restul de fisere .tpl......este foarte simplu.....

-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 2.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Fisere tpl. le editez cu un program de editat site-uri
Nu le instlezi.... le gaseti acolo in template/subilver
Fisere tpl. le editez cu un program de editat site-uri..... adica le editezi cum vrei tu......(dai open with name web editor) sau le schimi extensia din tpl in html....le editezi si apoi schimbi extensia asa cu erau la inceput din html in tpl ..... ati inteles ce vreau sa spun? eu asta am facut si forumul meu nu mai arata ca un forum ..... e total altceva un site de prezentare stiri ...cele mai top site-uri din romania ..... deci prin fiserele acelea poti schiba foate multe inceca si ai sa vezi .... daca ai inteles ce vreau sa spun....
Fisere tpl. le editez cu un program de editat site-uri..... adica le editezi cum vrei tu......(dai open with name web editor) sau le schimi extensia din tpl in html....le editezi si apoi schimbi extensia asa cu erau la inceput din html in tpl ..... ati inteles ce vreau sa spun? eu asta am facut si forumul meu nu mai arata ca un forum ..... e total altceva un site de prezentare stiri ...cele mai top site-uri din romania ..... deci prin fiserele acelea poti schiba foate multe inceca si ai sa vezi .... daca ai inteles ce vreau sa spun....
Re: Fisere tpl. le editez cu un program de editat site-uri
Ni le dai si noua gata editateXDYNX scrie:Nu le instlezi.... le gaseti acolo in template/subilver