Nu pot sa vad imaginile, logo-urile si butoanele din forum

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
LeonardM
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Nu pot sa vad imaginile, logo-urile si butoanele din forum

Mesaj de LeonardM »

Am instalat un forum la adresa http://www.frontal.ro/forum si nu pot sa vad imaginile, logo-urile si butoanele din forum. Stie cineva de unde apare problema asta?
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

nu ai pus imaginile pe server sau nu le-ai pus unde trebuie .... :o

verifica directoarele templates/subSilver/images si templates/subSilver/images/dir_de_limba apoi mai vedem :wink:
LeonardM
Nou venit

S-a rezolvat!

Mesaj de LeonardM »

S-a rezolvat, am luat legatura si cu baietii de la tehnic unde am hostat forumul si mi-au trimis urmatorul raspuns: Imaginile nu se incarcau datorita unor reguli in fisierul .htaccess din directorul public_html/. Am comentat liniile respective si acum merge.. Oricum multumesc pentru raspuns.
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

:? sper sa nu gresesc dar nu inteleg legatura acelui fisier cu imaginile.. acestea trebui`au incarcate din subSilver/images/ si subSilver/images/lang_romana
LeonardM
Nou venit

Nici eu!

Mesaj de LeonardM »

Nici eu nu inteleg, dar asta este. Inainte sa pun forumul pe net, l-am testat pe serverul de acasa si totul era OK. Dupa ce l-am instalat pe net imaginile nu se mai vedeau. Cu siguranta am verificat daca fisierele erau la locul lor. Si crezi ca baietii de la tehnic erau asa de amabili sa-mi puna imaginile in directoarele din care lipseau? Cert este ca nu se vedeau, si acum se vad. Oricum nu am timp sa verific din ce cauza nu mergeau, de asta am si pus intrebarea pe forum. Oricum, multumesc pentru raspuns.
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”