ok shogun69 am cam intzeles cum sta treaba mersi pt lamuriri acum ramane de probat sa vad ce iese.... (al meu e pe 3x.ro)
am intrat pe forum la tine si mi se pare super dragut imi place...!
eroare upload avatar
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
- Chmod-ul se refera la drepturile de acces si cam orice program de FTP permite setarea acestuia (ex. SmartFTP)
- Fisierul phpinfo.php se creeaza manual si trebuie sa contina codul specificat la pasul 2. Poti "sa-l pui" oriunde in directorul tau de pe server... important e sa afli informatiile ce te intereseaza (vezi pasul 2 de mai sus)
- Fisierul phpinfo.php se creeaza manual si trebuie sa contina codul specificat la pasul 2. Poti "sa-l pui" oriunde in directorul tau de pe server... important e sa afli informatiile ce te intereseaza (vezi pasul 2 de mai sus)
imi apare asta
Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/var/tmp/phpqxTJ4c) is not within the allowed path(s): (.:/home/hosting) in /home/hosting/xcite/xcite/includes/usercp_avatar.php on line 170
imi da eroarea asta cand vreau sa uploadez
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/xcite/xcite/includes/usercp_avatar.php:170) in /home/hosting/xcite/xcite/includes/page_header.php on line 474
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/xcite/xcite/includes/usercp_avatar.php:170) in /home/hosting/xcite/xcite/includes/page_header.php on line 476
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/xcite/xcite/includes/usercp_avatar.php:170)
in /home/hosting/xcite/xcite/includes/page_header.php on line 477
stiu ca tre sa modific ceva dar ce??
nu prea am inteles mare lucru din acea explicatie nu-mi iese sant pe server 3x.ro si am nevoie urgenta de uploadul de avatar pt. ca lumea a inceput sa apara si cer acest lucru . Va rog daca se poate sami creati si mie acele fisiere ce trebuie modificate sa le pot downloada si eu ca am nevoi urgent va rog daca se poate... voi fi recunoscator
in rest toate merg struna cu ajutorul dvs.
Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/var/tmp/phpqxTJ4c) is not within the allowed path(s): (.:/home/hosting) in /home/hosting/xcite/xcite/includes/usercp_avatar.php on line 170
imi da eroarea asta cand vreau sa uploadez
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/xcite/xcite/includes/usercp_avatar.php:170) in /home/hosting/xcite/xcite/includes/page_header.php on line 474
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/xcite/xcite/includes/usercp_avatar.php:170) in /home/hosting/xcite/xcite/includes/page_header.php on line 476
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/xcite/xcite/includes/usercp_avatar.php:170)
in /home/hosting/xcite/xcite/includes/page_header.php on line 477
stiu ca tre sa modific ceva dar ce??
nu prea am inteles mare lucru din acea explicatie nu-mi iese sant pe server 3x.ro si am nevoie urgenta de uploadul de avatar pt. ca lumea a inceput sa apara si cer acest lucru . Va rog daca se poate sami creati si mie acele fisiere ce trebuie modificate sa le pot downloada si eu ca am nevoi urgent va rog daca se poate... voi fi recunoscator
in rest toate merg struna cu ajutorul dvs.
- bogdan
consulta: viewtopic.php?p=2209#2209Agentu007 scrie:stiu ca tre sa modific ceva dar ce??
ce nu ai inteles ? fii mai clar ...Agentu007 scrie:nu prea am inteles mare lucru din acea explicatie nu-mi iese sant pe server 3x.ro si am nevoie urgenta de uploadul de avatar pt. ca lumea a inceput sa apara si cer acest lucru.
e vorba doar de 2 fisiere ... primul - phpinfo.php (specificat la pasul 2) - are doar 3 linii de cod deci nu necesita un efort deosebit pentru a-l crea, nu-i asa ? iar al doilea fisier ce trebuie modificat usercp_avatar.php aflat in directorul forum/includes nu are rost sa-l cream noi pentru ca poate sa difere functie de mod-urile instalate... de aceea am specificat cat mai detaliat pasii ce trebuie urmatiAgentu007 scrie:Va rog daca se poate sami creati si mie acele fisiere ce trebuie modificate sa le pot downloada si eu ca am nevoi urgent va rog daca se poate...
deci rabdare si tutun .... citeste cu atentie pasii si incearca sa rezolvi problema

re

am creat phpinfo.php cu codul
<?
phpinfo();
?>
am creat un dir tmp cu chmod 777 in directoriu de avatar
am creat 2 dir var/tmp cu chmod 777 ambele , in radacina ex: /home/hosting/xcite
am modificat usercp_avatar.php
acum imi mai da doar aceasta eroare :
Fatal error: Call to undefined function: user_avatar_upload() in /home/hosting/xcite/xcite/includes/usercp_register.php on line 398
ce trebuie sa modific acolo?
- bogdan
tot ceea ce trebuia sa modifici am specificat aici: viewtopic.php?p=2209#2209 ... probabil ai gresit ceva ... reia procedura ca trebuie sa mearga pt. ca lui shogun69 i-a mers ...