probleme la smiles
probleme la smiles
Am instalat un pachet de smiles-uri si mi-a dat o erroare.Iar acum imi afieseaza si smiles-uri alea care sunt definite pt forum, si cele din pachet...dar cele din pachet nu mi le vede.Imi apare un "X" adica lipseste poza.Precizez ca am sters pachetul de smile-uri si am facut modificari manual la smile-uri.Acum daca vreau sa sterg din smaile-uri acelea cu "X" da o erroare de genu..."Template->make_filename(): Error - file admin/confirm_body.tpl does not exist" ce trebuie sa fac....NU vreau sa reinstalez din nou forumul pt ca ..m-am chinuit destula..daca nu se poate remedia problema as vrea sa stiu daca afecteaza cu ceva.Multumesc.Astept raspuns.
dar ai putea sa-mi zici mai exact ce sa fac sa sunt incepator la chestii de genul asta ..si nu prea imi dau seama inca..seelview scrie:file admin/confirm_body.tpl does not exist
Asta spune multe. Iar adevarata problema este urmatoarea: ai facut update la ultima versiune 2.0.20 si nu ai copiat fisierul respectiv pe server.