Cum reglez ceasu?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
lugojan
Utilizator înregistrat

Mesaj de lugojan »

imi cer scuze ca insist, dar chiar as avea nevoie de un pic de ajutor.

am un forum intern. calculatorul pe care scriu acum mesajul si verific cele doua forumuri este in retea cu gazda forumului.

am in fata mea forumul dumneavoastra. acolo scrie: ,,Acum este: 04-Mai-2006, 11:39:13''. in timp ce ceasul din calculator arata 12:40, verificat dupa www.timeanddate.com.

pe forumul meu phpBB scrie: ,,Acum este: 04 Mai 2006 07:39 pm''.

nici ora dumneavoastra nu este corecta (1 ora diferenta). nici ora mea (diferenta enorma). cum sa fac sa arate ora corecta?
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

lugojan scrie:imi cer scuze ca insist, dar chiar as avea nevoie de un pic de ajutor.

am un forum intern. calculatorul pe care scriu acum mesajul si verific cele doua forumuri este in retea cu gazda forumului.

am in fata mea forumul dumneavoastra. acolo scrie: ,,Acum este: 04-Mai-2006, 11:39:13''. in timp ce ceasul din calculator arata 12:40, verificat dupa www.timeanddate.com.

pe forumul meu phpBB scrie: ,,Acum este: 04 Mai 2006 07:39 pm''.

nici ora dumneavoastra nu este corecta (1 ora diferenta). nici ora mea (diferenta enorma). cum sa fac sa arate ora corecta?
La phpBB.ro ceasul e setat bine, mai trebuie sa schimbi si tu din Profil cu GMT +3.
La tine pe forum ceasul e setat din server, forumul decat preia. Vorbeste cu gazda eventual...
lugojan
Utilizator înregistrat

Mesaj de lugojan »

flowers, multumesc pentru raspuns.

1. am schimbat in profilul meu de pe phpBB.ro in GMT+3 si e bine (ramasesem pe GMT+2).

2. la forumul meu sunt administrator si am schimbat in panoul administratorului (configurare generala); sunt si membru si am schimbat in propriul profil; nici o schimbare: imi arata ,,Acum este: 05 Mai 2006 02:05 am'', cand in calculator este 4 mai, ora 18:07! o diferenta de 8 ore!

3. nu sunt un bun cunoscator al limbajului PHP, dar sigur ora nu o ia din ceasul sistemului. intrebarea este cum si de unde preia forumul phpBB2 ora afisata?
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”