phpBB in LAN

Aveţi probleme cu serverul Apache, cu interpretorul de PHP sau cu baza de date MySQL? Aici găsiţi informaţii despre servere free unde se poate instala forumul phpBB.
Eu_tarzan
Nou venit

phpBB in LAN

Mesaj de Eu_tarzan »

Am urmatoarea problema. Forumul meu este pus pe un server de linux mandrake cu ajutorul programului xampp for linux. Forumul se doreste a fi unul pentru LAN nu pentru internet .La noi in retea sunt cateva routere ,astfel ca reteaua este segmentata in mai multe parti fiecare cu alta clasa de IP-uri ,si anume: 10.1.xxx.xxx , 10.2.xxx.xxx, 10.3.xxx.xxx si 10.4.xxx.xxx . Am observat ca cei cu alta clase de ipuri decat 10.1.xxx.xxxx cum are serverul, nu pot intra pe forum. Totusi mai este cineva cu forum pe clasa mea de ip insa el il are pe windows Xp si la pe acel forum pot intra si cei cu alta clasa de IPuri
Pot sa fac cumva sa poata intra si pe al meu cei cu alta clasa??
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Aici nu este locul potrivit pentru aceasta problema. Nu tine de probleme legate de phpbb. Poti cauta in alte parti raspuns. Poti incepe cu phpromania.net si altele.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
RaZvi
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de RaZvi »

ifconfig eth0:0 10.2.xxx.xxx netmask 255,xxx.xxx.xxx
ifconfig eth0:1 10.3.xxx.xxx netmask 255.xxx.xxx.xxx

si pui astea in rc.local :) sau cum le ai tu la mandrake :) .. pe linux poti pune mai multe clase ip-uri ... si cand o sa incerce sa intre altii din alta clasa pe 10.1.xxx.xxx le face link cu ip-ul tau din clasa lor nus daca ai inteles :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Server”