afisare numar de vizitatori

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
razmad
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

afisare numar de vizitatori

Mesaj de razmad »

am si eu o problema legata da afisarea numarului de vizitatori.... pe forum in arata in permanenta ca doar 2 vizitatori imi aceseaza forumul in fiecare zi, desi au fost momente cand am vazut cate 10 vizitatori simultan din PA ....
aveti vreo idee? ati mai avut probleme de genul asta?

www.activ.uv.ro/forum asta este adresa forumului...
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Eu vad asa:
In total 11 utilizatori au vizitat acest site azi :: 9 Inregistrati, 0 Ascunsi si 2 Vizitatori , 5 dintre care in ultima ora .
:?:
razmad
Utilizator înregistrat

Mesaj de razmad »

da dar problema este la acei 2 (doi) vizitatori pentru ca sunt zile cand inta mai multi vizitatori dar acel 2 nu se schimba ... am sa mai reverific last vizit mod-ul
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

razmad scrie:da dar problema este la acei 2 (doi) vizitatori pentru ca sunt zile cand inta mai multi vizitatori dar acel 2 nu se schimba ... am sa mai reverific last vizit mod-ul
Verifica si daca ai ultima versiune de Last_visit_MOD :idea:
razmad
Utilizator înregistrat

Mesaj de razmad »

este versiunea last_visit_1.2.9em culmea ioronie este ca am instalat-o pe un alt forum si merge foarte bine :lol:
Shumi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Shumi »

Si eu am un bug la modul asta. Imi spune in total au vizitat X utilizatori si cand dau un refresh imi apare ca au vizitat X-Y, apoi dupa ceva timp iar scade. Scade pana raman la numar cei autentificati.
Shumi.
mark
Utilizator înregistrat

Mesaj de mark »

razmad , chiar daca iti facea un amic cred reclama la forum in comparatie cu al meu acum ceva timp, vreau doar sa iti zic ca acum cateva zile cand am intrat la tine pe forum am vazut ca erau 5 vizitatori.
In total aici sunt 5 utilizatori conectati : 2 Inregistrat, 0 Ascunsi si 3 Vizitator
acum vad ca sunt 2, acum nu stiu care e numarul corect si cum iti sta tot timpul, dar vezi ca parca vazusem mai de mult un subiect asemanator pe forumul celor de la SEO.

Sper sa te ajute :wink:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”