noi probleme pe as.ro

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

noi probleme pe as.ro

Mesaj de dorin »

Astazi as.ro nu stiu ce coduri a introdus ca mai multi utilizatori ai forumului meu nu reusesc sa se autentifice. Mai grav este ca si eu, dupa ce am reusit sa ma autentific (cu greutati) de pe un sistem w2k, de pe un sistem cu w98se nu reusesc sa ma autentific.
Nu primesc nici un mesaj de eroare, doar ca i-mi apare in continuu Va rugam introduceti un nume de utilizator si o parola pentru a va autentifica si dupa ce apas butonul Autentificare :evil:
Mentionez ca la setarea cookies am lasat simplu / si browser-ul l-am setat pe Low setting pentru cookie :!:
Ce mama :evil: credeti ca se intampla :?:
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Nivel php: Mediu

Mesaj de danielt »

Poate sa fie o legatura mai proasta cu baza de date si warning-urile sa nu fie afisate :?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Au fost probleme mari :!:
Eram disperat pentru ca nu salvasem nici BD si phpMyAdmin-ul lor dadea erori iar in phpbb nu ma puteam autentifica.
Intre timp vad ca au renuntat sa mai introduca coduri chiar in toate paginile subdomeniilor :twisted: si am reusit sa ma autentific. Cred ca si serverul lor era supraincarcat din cauza asta :P
Astia vor si trafic si reclama :D
Acum salvez BD :roll:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”