gasesti aici ultima varianta: dload.php?action=category&cat_id=18
PS. trebuie sa actualizezi si BD: Reinstalare / Actualizare phpBB
phpBB.ro hacked?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
okbogdan scrie:gasesti aici ultima varianta: dload.php?action=category&cat_id=18
PS. trebuie sa actualizezi si BD: Reinstalare / Actualizare phpBB
thx
problema
am facut update-u si imi da o eroare
Progress :: . . . . . Done
Result :: Some queries failed, the statements and errors are listing below
Error :: Table 'phpbb_sessions_keys' already exists
SQL :: CREATE TABLE phpbb_sessions_keys (key_id varchar(32) DEFAULT '0' NOT NULL, user_id mediumint(8) DEFAULT '0' NOT NULL, last_ip varchar(8) DEFAULT '0' NOT NULL, last_login int(11) DEFAULT '0' NOT NULL, PRIMARY KEY (key_id, user_id), KEY last_login (last_login))
ce pot sa fac?
Progress :: . . . . . Done
Result :: Some queries failed, the statements and errors are listing below
Error :: Table 'phpbb_sessions_keys' already exists
SQL :: CREATE TABLE phpbb_sessions_keys (key_id varchar(32) DEFAULT '0' NOT NULL, user_id mediumint(8) DEFAULT '0' NOT NULL, last_ip varchar(8) DEFAULT '0' NOT NULL, last_login int(11) DEFAULT '0' NOT NULL, PRIMARY KEY (key_id, user_id), KEY last_login (last_login))
ce pot sa fac?
- mefisto
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Rezolvare
Spune si tu rezolvarea la problema ta pentru ca pe viitor daca mai are cineva aceasi problema sa gaseasca solutia aici.Reaper scrie:gata, am rezolvat problema
mersi mult de ajutor