Admin Panel -> Invalid_session

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
wild
Nou venit

Admin Panel -> Invalid_session

Mesaj de wild »

:oops: Nu stiu cum am facut dar nu mai pot sa fac Log out ori sa ajung la Admin Panel page in Forumul phpbb 2.04 care l-am facut.E rau si pentru persoanele care s-au inregistrat,nu mai pot intra. Daca cer parola primesc mesajul "Invalid_session".Tot ce am modificat in acest forum ar fi:calendar( n-au fost probleme);modul de Multiple BBcode;modul de BBcode Organiser;BBcode Blur;modul topycs_anywhere(dupa ultimile 3 module a aparut problema in cauza). Are cineva vreo idee? Din pacate sunt un newbie about... si nu stiu daca se mai pot salva datele de pana acum si sa nu pun pe membri sa se inregistreze din nou.
  • Succes in dragoste si peste hotare
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

solutie...

Mesaj de bogdan »

o solutie ar fi sa instalezi forumul pe local si apoi sa rescrii toate fisierele de pe server cu cele de pe local - practic sa refaci fisierele inainte sa fi fost "perfectionate" cu mod-urile alea! ma refer numai la ce sub directorul forumului nu si la bazele de date ...

atentie si la fisierul de configurare config.php din radacina forumului !

si inca un sfat: studiaza mai bine forumul si instructiunile pentru instalarea mod-urilor inainte de a face modificari in fisierele originale ale forumului :idea:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”