YouTube
YouTube
Am vazut un script pe www.phpbb.com , pentru introducerea filmelor (flash) prezente pe site-ul lor intr-un forum phpbb, singura problema ar fi ca daca urmezi pasii prezentati pentru instalare, lipsesc anumite lucruri din actualul phpbb si cand iti spune "FIND" la un anumit lucru, acel lucru nu il gasesti in fisierul mentionat de ei pentru a fi modificat. Daca stie careva cum pot face sa integrez youtube in forum...post here

Ultima oară modificat 11-Mai-2006, 23:17:44 de către mark, modificat de 2 ori în total.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
vezi Youtube Video BBCode
Da, exact la modul asta ma uitasem si inainte, problema intervenind in momentul asta
nu gasesc pe nicaieri in includes/bbcode.php ceea ce imi zic ei sa caut, adica $EMBB_widths = array('', si m-am uitat si pe versiunea in limba engleza si nici acolo nu exista.
Cod: Selectaţi tot
#
#-----[ OPEN ]---------------------------------
#
includes/bbcode.php
#
#-----[ FIND ]---------------------------------
#
$EMBB_widths = array(''
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
daca ai fi parcurs mesajele scrise pe marginea ac. MOD de pe phpbb.com ai fi gasit motivul: acest MOD conditioneaza folosirea unui alt MOD - Multiple BBCode
e adevarat ca e usor sa astepti rezolvari de la altii dar mai multa implicare nu strica....
e adevarat ca e usor sa astepti rezolvari de la altii dar mai multa implicare nu strica....