xhost.ro
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
mda
salut si eu am aceeasi problema si pe xhost.ro si pe zoom.ro
Error in posting
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' forum_topics = forum_topics + 1 WHERE forum_id = 1' at line 2
UPDATE phpbb_forums SET forum_posts = forum_posts + 1, forum_last_post_id = , forum_topics = forum_topics + 1 WHERE forum_id = 1
Line : 452
File : functions_post.php
e instalata ultima versiune adica 2.0.20
Va rog ajutati ma
Error in posting
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' forum_topics = forum_topics + 1 WHERE forum_id = 1' at line 2
UPDATE phpbb_forums SET forum_posts = forum_posts + 1, forum_last_post_id = , forum_topics = forum_topics + 1 WHERE forum_id = 1
Line : 452
File : functions_post.php
e instalata ultima versiune adica 2.0.20
Va rog ajutati ma

-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
lol
posibil sa fii amestecat versiunile desi in acp scrie 2.0.20.
in fuctions_post.php scrie
$Id: functions_post.php,v 1.4 2005/12/31 01:35:25 jelly_doughnut Exp $
si trebuia sa fie varianta din data de
$Id: functions_post.php,v 1.9.2.49 2006/03/14 20:40:32 grahamje Exp $
am inlocuit deci cu varianta mai noua si am scapat de problema dar acum sunt suspicios in legatura cu cat de corect e instalat daca sunt versiunile amestecate pmp si instalasem deja 6 modificari si pt nici una nu a trebuit sa umlu la functions_post.php
deci daca cineva mai are eroarea asta intai sa verifice data variantei din functions_post.php
in fuctions_post.php scrie
$Id: functions_post.php,v 1.4 2005/12/31 01:35:25 jelly_doughnut Exp $
si trebuia sa fie varianta din data de
$Id: functions_post.php,v 1.9.2.49 2006/03/14 20:40:32 grahamje Exp $
am inlocuit deci cu varianta mai noua si am scapat de problema dar acum sunt suspicios in legatura cu cat de corect e instalat daca sunt versiunile amestecate pmp si instalasem deja 6 modificari si pt nici una nu a trebuit sa umlu la functions_post.php
deci daca cineva mai are eroarea asta intai sa verifice data variantei din functions_post.php