Cum pot face ca in footer'ul pagini , jos unde imi arate cei inregistrati , ma rog sa imi arate si cei care au vizitat siteul azi ?
Later edit : si cum pot face ca intr'o sectiune a forumului sa apara un fel de optiune in care utilizatorul sa'si aleaga skin'ul in care vrea sa navigheze pe forum ?
in footer'ul pagini , jos unde imi arate cei inregistrati ?
- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Cum pot sa... ?
Last Visit HackAliniuz scrie:Cum pot face ca in footer'ul pagini , jos unde imi arate cei inregistrati , ma rog sa imi arate si cei care au vizitat siteul azi ??
iar pt cealalta problema... daca ai mai multe teme instalate, fiecare user isi poate alege tema pe care o vrea. conditia aste ca optiunea "Suprascrie stilul utilizatorului" sa fie NU. (asta din AP).
am forum creat de pe http://www.phpbbcity.com/ si as vrea sa-mi fac un forum la voi aci. dar nu vreau sa o iau chiar de la zero. vreau sa mut informatiile de pe ala pe asta...hmm...se poate? sau vorbesc prostii?
multumesc anticipat.
multumesc anticipat.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Cel mai probabil damahdah scrie:sau vorbesc prostii?

Pe phpbb.ro nu se gazduiesc forumuri.
Daca vrei sa muti forumul pe un alt server vezi articolul Mutarea forumului de pe un server pe altul.