Problema afisare iconuri

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Fight
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Problema afisare iconuri

Mesaj de Fight »

Salut.
Am o problema cam stresanta.
De cate ori se scrie un mesaj nou, dupa ce-l citesc, nu ramane ca "citit", ci ramane "necitit". In sensul ca atunci cand ai un mesaj nou intr-un thread, se coloreaza diferit icon-ul threadului si atunci cand nu ai mesaje noi in thread, e pe gray scale (de exemplu) icon-ul respectivului forum.
Este super enervant. Trebuie sa ma deloghez si sa ma loghez din nou, ca sa am toate threadurile citite.
Apas si pe "Marchează toate forumurile ca fiind citite", insa rezolva doar pt moment. Daca se scrie alt mesaj, la fel .. afiseaza ca si cum ar fi mesaje noi pe forum, insa nu sunt.
Am versiunea 2.19.
Daca s-a mai intrebat asta, va rog sa ma indrumati :)
Toate cele bune.

Later edit - e posibil sa fie de la Firefox? Vad ca in Explorer nu am probleme.
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Se poate, incearca sa umbli la cookies.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

am si eu aproape aceeasi problema. daca citesc mesajele, e ok, dar daca postez ceva devin iar "necitite". Ma scoate din sarite. Asta mi se intampla pe orice style, si nu doar mie, ci tuturor userilor.
Spre ex, ma loghez si am 10 posturi necitite. Bun, le parcurg, totul e ok, mi-arata ca tot a fost citit. Aleg unul, dau un reply. Dupa care, daca ma duc iar la Mesajele proprii, toate sunt iar necitite. :x
trebuie sa ma deloghez dupa ce citesc tot si sa ma loghez iar sa pot raspunde :roll:

l.e. cred ca am rezolvat problema :)
cel putin, mai astept si parerile celorlalti membri. mie imi merge totul cum trebuie acum.
aa, auto_cookies_201.zip
l-am luat de aici, de la mods. asta pt cine mai are problema asta. :)
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

si totusi.. :roll:

nu inteleg. o vreme a mers totul perfect, asa cum trebuia. ce citeam ramanea citit, chiar am si raspuns la subiecte si nu-mi marca din nou ce citisem inainte de a posta eu ca ca "necitite".
mai tarziu, cand am intrat, am citit vreo 3 mesaje. intre timp, cineva a mai scris ceva, si cand m-am dus iar la Mesajele scrise de la ultima vizita, erau marcate toate ca necitite (si ala scris intre timp, si cele pe care tocmai le citisem)

acum.. dupa ce am raspuns la un mesaj, tot ce citisem inainte de a raspunde era marcat ca "necitit". m-am saturat :(
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”