probleme la instalare
Am facut cum scria in tutorialu` dat de tine.. dar degeaba acelas lucru imi apare ce as putea sa fac.. dak vetzi o versiune mai veche vers 2.0.1 d unde as putea sa o iau k aia nu mi-a facut niciodata fitze la instalare ca aceste versiuni noi! de la 2.0.17 a inceput sa imi faca numai erori la instalare ba aia din baza de date q user_acces_ ....! thx

- pushtyu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Macar te-ai straduit sa cauti pe acest forum? Eu cred ca nu.....altfel vedeai ca in sectiunea download exista versiunea pe care o ceri tu...si ca sa nu mai cauti tu ...iti dau eu link-ulAmarul18 scrie:Am facut cum scria in tutorialu` dat de tine.. dar degeaba acelas lucru imi apare ce as putea sa fac.. dak vetzi o versiune mai veche vers 2.0.1 d unde as putea sa o iau k aia nu mi-a facut niciodata fitze la instalare ca aceste versiuni noi! de la 2.0.17 a inceput sa imi faca numai erori la instalare ba aia din baza de date q user_acces_ ....! thx
dload.php?action=category&cat_id=20
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Si eu am patit la fel, la mine era vorba ca am pus un spatiu in plus la coada bazei de date. Mai incearca sigur o sa mearga.
Si eu am o problema, dupa ce am uploadat forumul, l-am configurat tot, dar apoi cand accesez pagina imi apare alb, totul este alb, nu imi vede nimic, si nici nu imi da erroare ca nu poate accesa pagina, ci imi scrie doar done.[/b]
Si eu am o problema, dupa ce am uploadat forumul, l-am configurat tot, dar apoi cand accesez pagina imi apare alb, totul este alb, nu imi vede nimic, si nici nu imi da erroare ca nu poate accesa pagina, ci imi scrie doar done.[/b]