Apache
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Apache
Vreau sa imi fac un site pentru un server la un joc (MU) si trebuie sa instalez Apache pentru a-l face sa lucreze cu serv. Il instalez, la instalare ii spun pagina unde vreau sa pun site-ul si dau ok>next. Dupa ce se instaleaza, intru pe Browser ma duc la pagina cu pricina iar acolo unde ar trebui sa am o pagina de "bun venit" de la apache nu am nimik, de ce? E din cauza ca hostul e gratuit si de aceea? SAu am facut ceva gresit?
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
K, pai intr-un tutorial am gasit ca trebuie sa il instalez si la instalare cand imi cere un domeniu pun unul oarecare??? Am incercat si oarecare(oarecare insemnand o pagina care nu exista), si adrese de facute pe Lx, pe Xhost, etc. Din cate am inteles din tutorial cica in fisierul WWW din AppServ de pe calulatorul meu voi pune fisierele care vor aparea pe domeniul ales de mine la instalare, dar mie pe domeniu nu imi aparea nimic.
Si ink o intrebare: Am pe calculator niste fisiere PhP pe care le pot deschide cu un browser si functioneaza perfect, dar dak le dau upload pe un domeniu de la lx, sau oriunde alt undeva, nu se mai vad. DE ce? Trebuie neaparat sa fie deschise de pe un calculator? De asta e nevoie de Apache? Deci prin Apache altii pot accesa pagini ce sunt in calculatorul meu prin internet, nu? Deci as putea cu el sa fac si domenii de tip .ro?
Si ink o intrebare: Am pe calculator niste fisiere PhP pe care le pot deschide cu un browser si functioneaza perfect, dar dak le dau upload pe un domeniu de la lx, sau oriunde alt undeva, nu se mai vad. DE ce? Trebuie neaparat sa fie deschise de pe un calculator? De asta e nevoie de Apache? Deci prin Apache altii pot accesa pagini ce sunt in calculatorul meu prin internet, nu? Deci as putea cu el sa fac si domenii de tip .ro?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Ai incercat http://localhost ? ce iti spune ?