in primul rand nu apare campul unde trebuie completat username , iar apoi apare mesajul " Trebuie să completaţi câmpurile obligatorii
Scuze, dar acest nume de utilizator a fost interzis" . Daca prima parte a mesajului am inteles-o pentru ca nu am completat username, nu inteleg de ce numele de utilizator a fost interzis. Help me, pls
Scuze, dar acest nume de utilizator a fost interzis
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: O mica mare problema la inregistrarea utilizatorilor
Se intampla la orice nume de user? Un link catre forum ai?serene scrie:in primul rand nu apare campul unde trebuie completat username , iar apoi apare mesajul " Trebuie să completaţi câmpurile obligatorii
Scuze, dar acest nume de utilizator a fost interzis" . Daca prima parte a mesajului am inteles-o pentru ca nu am completat username, nu inteleg de ce numele de utilizator a fost interzis. Help me, pls
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Stilul tau, se pare ca nu are casuta de nume. Nu-i nimic, se adauga.
Cauta codul:iar inaintea lui vezi sa ai urmatorul cod, daca nu il ai, adauga-l tu:
Cat despre cealalta problema vedem ce iese dupa ce faci modificarea asta.
Si inca ceva.... daca intr-adevar ai phpbb 2.0.4 cum scrie in el, atunci ar fi o idee buna sa reinstalezi cu versiunea 2.0.20
Cauta codul:
Cod: Selectaţi tot
<tr>
<td class="row1"><span class="gen">{L_EMAIL_ADDRESS}: *</span></td>
<td class="row2"><input type="text" class="post" style="width:200px" name="email" size="25" maxlength="255" value="{EMAIL}" /></td>
</tr>
Cod: Selectaţi tot
<!-- BEGIN switch_namechange_disallowed -->
<tr>
<td class="row1" width="38%"><span class="gen">{L_USERNAME}: *</span></td>
<td class="row2"><input type="hidden" name="username" value="{USERNAME}" /><span class="gen"><b>{USERNAME}</b></span></td>
</tr>
<!-- END switch_namechange_disallowed -->
<!-- BEGIN switch_namechange_allowed -->
<tr>
<td class="row1" width="38%"><span class="gen">{L_USERNAME}: *</span></td>
<td class="row2"><input type="text" class="post" style="width:200px" name="username" size="25" maxlength="25" value="{USERNAME}" /></td>
</tr>
<!-- END switch_namechange_allowed -->
Si inca ceva.... daca intr-adevar ai phpbb 2.0.4 cum scrie in el, atunci ar fi o idee buna sa reinstalezi cu versiunea 2.0.20