Script trafic
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Script trafic
Am o mare rugaminte la persoanele de pe forumul asta. Cine stie ce script folosesc cei de la trafic.ro si statistici.ro .... sa imi trimita si mie plz un MP (PM )
All the best.
All the best.
Da ma seelview dar uite daca te uiti pe www.statistici.ro si pe www.trafic.ro , o sa vezi ca e acelasi script, si nu e vorba neaparat ca e soft, si nu e dezvoltat de ei, folosesc MOD's pe care le modifica doar. Pe mine ma intereseaza doar numele Script-ului sau Soft-ului folosit.
Uite deci eu ma refer la scriptul intreg care sta la baza site-urilor mentionate mai sus. Deci cum ar fi de ex scriptul unui forum...acelasi script au si ei la trafic.ro si statistici.ro numai ca al lor e pt monitorizarea traficului altor site-uri. Si eu asta caut....cine a realizat scriptul pt site-urile astea doua. ca dupa scriptul care monitorizeaza efectiv site-ul cel catre trebuie intreodus in site-uri aia e altceva...baza e problema.
.

- mfk
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
www.hotscripts.com la java script, acolo sunt, ca defapt un un site lucrat in php si pe baza de java, tu bagi la tine in site un java script, ala face tot si trimite informatiile gata lucrate la php script care isi face treaba. e gandit f bine. vezi pe site-ul ce ti lam spus ca acolo sunt. gl