Topics Anywhere
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Offf am si io o problema
unde copii codul ala care imi zice sa'l copiez dupa ce instalez... ?
l'am copiat in index.php si imi apare eroare ( PHP parse error ) de asemenea nu stiu daca l'am copiat unde trebuie in index.php asta as vrea sa'mi ziceti voi unde anume (cel putin la phpbb.ro). L'am copiat si la index_body.php din template ( folosesc AQUA )si imi combina acolo tabelul cu topicuri prin forumuri si mi le imbarliga....of . Unde anume sa copii sa arate topicurile acolo in dreapta ca la phpbb.ro ?
PS . Cum pot sa modific dimensiunile unui forum ? Uitati la ce ma refer . link

l'am copiat in index.php si imi apare eroare ( PHP parse error ) de asemenea nu stiu daca l'am copiat unde trebuie in index.php asta as vrea sa'mi ziceti voi unde anume (cel putin la phpbb.ro). L'am copiat si la index_body.php din template ( folosesc AQUA )si imi combina acolo tabelul cu topicuri prin forumuri si mi le imbarliga....of . Unde anume sa copii sa arate topicurile acolo in dreapta ca la phpbb.ro ?
PS . Cum pot sa modific dimensiunile unui forum ? Uitati la ce ma refer . link
- reeait
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Eu am o problema cu acest vechi MOD... pt. inceput va intreb daca stiti actualizari la ultima vs. disponibila aici pt. download...
Practic, in pagina mea codificata UTF-8 nu-mi sunt vizualizate deloc diacriticile cuvintelor incluse cu topics_anywhere... singura posibilitate este ca din Admin Panel sa scriu titlul forumului cu insa pentru titlurile thredurilor nu pot face nimic...
Daca o codific iso-8859-2, diacriticile prezente in titlurile forumurilor introduse normal sunt vizualizate... insa nimic mai mult... in rest imi apar cu "?"...
ex.:
VORBE?TE - CLIPELE SE SCURG �n poezii cre�tine (0 R�spunsuri)
Ovidiu, Duminic� 3 Septembrie 2006
so... ???
Practic, in pagina mea codificata UTF-8 nu-mi sunt vizualizate deloc diacriticile cuvintelor incluse cu topics_anywhere... singura posibilitate este ca din Admin Panel sa scriu titlul forumului cu
Cod: Selectaţi tot
& #259 ;
Daca o codific iso-8859-2, diacriticile prezente in titlurile forumurilor introduse normal sunt vizualizate... insa nimic mai mult... in rest imi apar cu "?"...
ex.:
VORBE?TE - CLIPELE SE SCURG �n poezii cre�tine (0 R�spunsuri)
Ovidiu, Duminic� 3 Septembrie 2006
so... ???

Ultima oară modificat 23-Sep-2006, 00:00:20 de către reeait, modificat 1 dată în total.
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Da, problema este datorata faptului ca informatiile ce pleaca de pe forumul tau (titluri de posturi, continut de posturi etc), trec printr-un cod javascript care nu recunoaste diacriticile scrise standard. De aceea poti folosi niste tweekuri pentru a-ti face vizibile acele diacritice. Poti folosi urmatoarea functie. Daca nu te prinzi cum o poti folosi mai pui intrebari.
Cod: Selectaţi tot
function aranjeazaDiacritice($sirInlocuire) {
$codDiacritice = array("ă","Ă","â","î","ÃŽ","ÅŸ","Ş","Å£","Ţ");
$diacritice = array("ã","Ã","â","î","Î","º","ª","þ","Þ");
$diacriticeOkay = str_replace($diacritice, $codDiacritice, $sirInlocuire);
return($diacriticeOkay);
}