am asa: coppermine si phpbb, si pe un index, am facut link`uri de login catre forum respectiv catre falerie. Bon, link`urile merg, se logheaza, totul e in regula numai ca am o nelamurire cu form`urile:
problema e urmatoarea:
primul form adica cel pentru phpbb, pun userul si parola, apas autentificare, si imi apare acel dialog-box daca vreau sa imi tina minte userul si parola, bun, dau yes ca vreau, imi deskide o pagina noua cu forum`ul, merge tot. apoi ma intorc la siteul principal, merg la form`ul de login de la coppermine, userele de la forum respectiv galerie au acelasi nume. si cand scriu numele in boxul de user de la gallery, acesta automat imi trece parola de la form`ul de la phpbb care o tinuse minte mai devreme. Bun, schimb parola acolo, dau login, imi apare iar un dialog-box daca vreau sa modific parola care era pusa anterior, adica cea de la form`ul de la phpbb, zic nu, dau autentificare, si intru pe galerie care de asemenea mergee.
intrebarea e: nu pot sa fac ceva ca fiecare form sa fie independent ? adica daca la phpbb am useru xxy si parola zzz, si la coppermine userul xxy si parola diferita, sa nu se tina minte parolele intre ele ?
o mica mare problema cu login-ul
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu