probleme la inregistrare COPPA ?

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
deeya
Nou venit

probleme la inregistrare COPPA ?

Mesaj de deeya »

Am creat un forum phpbb, forumul functioneaza fara probleme , insa am un utilizator care si-a facut cont ieri, s-a inregistrat, iar astazi nu se poate loga; mi-a spus ca poate doar sa vada forumul.
mesajul care ii apare este urmatorul:

Welcome to Cristian Popa - talent, frumusete, suflet... Forums

In compliance with the COPPA act your account is currently inactive.

Please print this message out and have your parent or guardian sign and
date it. Then fax it to:

OR mail it to:

a vrut sa se inregistreze cu un alt username, insa bineinteles ca nu-i dadea voie, pentru ca adresa de mail este in baza de date, poate imi puteti spune, cum sa procedez, ca administrator sa ii sterg contul si sa il creeze din nou utilizatorul, ca sa se poata loga...vreau sa mai spun ca astazi am avut utilizatori care s-au inregistrat fara probleme pe forumul meu si au putut posta si mesaje...va multumesc mult pt ajutor , imi cer scuze, dar sunt la inceput si nu am stiut daca este problema ce tine de forum sau de calculatorul acestui utilizator! sper sa ma puteti lamuri!
Gaby Stan
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Gaby Stan »

Incearca dute in Admin Panel--->Configurare Generala ....si vezi cum e setat Validarea contului activată de .... Nimeni,Utilizator,Administrator ....daca e ultima varianta trebuie sa confirme adminul aprobarea contului printr-un email...si de aceea nu se poate loga.....altceva nu stiu ma mai gandesc
HTCGuide.net (forum)
mfk
Utilizator înregistrat

Mesaj de mfk »

mergi in Admin panel - de la meniul din stanga cauti User Admin si dai acolo pe Management, in casuta introduci numele userului care nu merge dupa care apesi pe Look up user, bun acuma iti apar tot profilul user-ului, si chiar jos la Special admin-only fields este User is active si sigur e bifat No, acolo bifezi Yes si dai Submit. acum ar trebui sa mearga. bafta ;)
deeya
Nou venit

Mesaj de deeya »

am verificat acolo unde mi-ai spus, setarea este cea de baza "none" si asa am lasat-o...astazi s-au mai inscris 2 persoane pe forum, iar una dintre ele a si postat mesaj, de aceea mi se pare ciudat...crezi ca poate fi vorba de o problema din computerul utilizatorului? multumesc!
deeya
Nou venit

Mesaj de deeya »

mfk scrie:mergi in Admin panel - de la meniul din stanga cauti User Admin si dai acolo pe Management, in casuta introduci numele userului care nu merge dupa care apesi pe Look up user, bun acuma iti apar tot profilul user-ului, si chiar jos la Special admin-only fields este User is active si sigur e bifat No, acolo bifezi Yes si dai Submit. acum ar trebui sa mearga. bafta ;)

multumesc mult, intr-adevar la "user is active" era "no" si am dat " yes".sper sa fi rezolvat problema .Multumesc mult de tot pt ajutor!
daca mai am nelamuriri am sa revin!
mfk
Utilizator înregistrat

Mesaj de mfk »

deeya scrie:am verificat acolo unde mi-ai spus, setarea este cea de baza "none" si asa am lasat-o...astazi s-au mai inscris 2 persoane pe forum, iar una dintre ele a si postat mesaj, de aceea mi se pare ciudat...crezi ca poate fi vorba de o problema din computerul utilizatorului? multumesc!
se mai intampla din cand in cand dar foarte rar faza asta. si eu am patito 1 data dar de atuncea totul decurge foarte bine.
deeya scrie:
mfk scrie:mergi in Admin panel - de la meniul din stanga cauti User Admin si dai acolo pe Management, in casuta introduci numele userului care nu merge dupa care apesi pe Look up user, bun acuma iti apar tot profilul user-ului, si chiar jos la Special admin-only fields este User is active si sigur e bifat No, acolo bifezi Yes si dai Submit. acum ar trebui sa mearga. bafta ;)

multumesc mult, intr-adevar la "user is active" era "no" si am dat " yes".sper sa fi rezolvat problema .Multumesc mult de tot pt ajutor!
daca mai am nelamuriri am sa revin!
ma bucur ca am putut sa iti fiu de ajutor ;)
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

problema asta a aparut fiindca atunci cand utilizatorul s-a inregistrat, in pagina profile.php?mode=register a declarat ca are sub 13 ani.
De aceea i-a aparut chestia cu COPPA.
What I'm s'pose to write here ?
deeya
Nou venit

Mesaj de deeya »

multumesc mult, chestia asta chiar nu o stiam!
reeait
Utilizator înregistrat

Mesaj de reeait »

E bine de stiut... chiar am incercat adineauri sa 'ma fac' ca ma inregistrez si am apsasat ca am sub 13 ani si continua cu a doua pagina pt. inregistrare si chiar ma intrebam... pai atunci ce rost are?
Acuma m-am prins! :D
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”