profil cpanel MOD

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
lluchiano
Utilizator înregistrat

profil cpanel MOD

Mesaj de lluchiano »

Am instalat profil cpanel mod cu succes insa am o mare problema. Desi MOD-ul functioneaza perfect nu arata la fel.Unele pagini din sectiunea profil apar la dimensiuni mai mari de width 760px desi nu ar trebui sa o depaseasca, de asemenea mai apar niste border gri si albe absolut invervante.La Mesaje Private pagina chiar e mai mare decat 1024 px si ma dispera.Am modificat fisierele aferente acestui MOD aflate .../templates/subsilver/profilcp/ si tot degeaba nu s-a schimbat decat continutul din interiorul pagini respective atat s-a micsorat ca dimensiuni pagina a ramas la fel de mare.Sper sa ma ajunte si pe mine cineva ca m-a inebunit si n-as vrea sa renunt la acest MOD.
Forum : www.la-familia.ro/familia/
User : test
Pass : test
mefisto
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de mefisto »

La mine acest MOD se vede f bine nu are nici o pagina mai mare sunt toate la fel
lluchiano
Utilizator înregistrat

mda

Mesaj de lluchiano »

Pai m-am chinuit aseara pana m-a luat dracii si am umblat la spacing si padding si am mai rezolvat. Insa la memberlist trebuie sa scot aia cu rank si eventual cu online, cum sa fac asta ? Adica nu vreau sa mai fie vizibile in memberlist alea doua coloane online si rank si vreau sa sterg si coloanele ca sa nu ocupe spatiu.
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”