Problema upload avatar...

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
alexandru_24
Nou venit

Problema upload avatar...

Mesaj de alexandru_24 »

Buna ziua,am o rugaminte catre cei care ma pot ajuta,am instalat ultima versiune de phpBB 2.0.21 si din pacate am o problema cu aceasta versiune,in momentul cand vreau sa-mi actualizez sau alti useri de pe forumul meu vor sa isi actualizeze profilul cu o poza(avatar)ne da urmatoarea eroare:

Warning: copy(./images/avatars/2050734068449baa09caf12.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/cstrike/www/forum/includes/usercp_avatar.php on line 288

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/cstrike/www/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/cstrike/www/forum/includes/page_header.php on line 483

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/cstrike/www/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/cstrike/www/forum/includes/page_header.php on line 485

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/cstrike/www/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/cstrike/www/forum/includes/page_header.php on line 486

Am incercat tot ce am putut,reinstalare etc,va rog sa ma ajutati.
Multumesc.
MJR
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de MJR »

axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Mi se pare mie oare sau ai instalat forumul pe server-ul tau ?
Si eu am facut asa, si am facut si un server FTP ca sa ma pot conecta si din alta parte. Dar cand creezi user-ul la ftp, trebuie sa-i dai anumite privilegii: Files:Read, Write, Append, Delete
Directories: List, Create, Remove
Sub-directories: Inherit
Este si optiunea Execute care o poti da. Dar asta nu se da la orice user ftp, pentru ca atunci ar putea sa execute fisierele direct acolo, adica pe calculatorul unde se afla server-ul. Daca fisierul e virusat...
Daca ai facut asa, verifica la ftp.
What I'm s'pose to write here ?
alexandru_24
Nou venit

Mesaj de alexandru_24 »

da l-am instalat pe serverul meu,sistem de operare linux debian,dar ce legatura are avatarul cu ftp-ul?! :roll: inainte cand aveam versiune de forum mai veche n-am avut probleme,de cum am pus versiunea noua,aceea eroare mi-o afiseaza,oare care-i rezolvarea?
Razvy
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Razvy »

deci... si eu la inceput aveam aceeasi problema...
trebuie doar sa setezi proprietatile CHMOD ale folderului avatars (de la images) la 777 si o sa mearga dup-asta ca userii sa uploadeze avatarele...
alexandru_24
Nou venit

Mesaj de alexandru_24 »

Am rezolvat,multumesc :lol:
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”