viewtopic.php?t=4396&start=0&postdays=0 ... highlight=
...insa cred ca la mine lucrurile sunt putin mai complicate! Cred.. .

Aseara am avut geniala idee sa salvez baza de date (intreaga, am salvat totusi si separata doar datele sau doar structura)... fara sa ma gandesc insa sa salvezi si directorul de forum....
L-am sters... am sters directorul si baza de date... si am reinstalat forumul la versiunea 2.20 din Control Panel > Fantastico (fac premiza ca initial am instalat versiunea 2.21 de aici de pe site insa am avut probleme mai mari)...
Pe ex-forumul aveam template-ul de default SwiftBlue, language romanian si cateva mod-uri... Toate mod-urile erau pe Subsilver... practic cu SwiftBlue foloseam Topic Anywhere (insa acest mod nu atinge direct template-ul)...
Revin... am instalat forumul cu un user de Admin format dintr-un singur cuvant (vechiul ADMIN era format din doua cuvinte cu spatiu intre ele insa Fantastico nu-mi permite mai mult de un nr. de caractere definit, si scurt)... dupa instalare, totul OK, am schimbat admin-ul la fel ca cel vechi... apoi am 'reconstruit baza de date' tot din ACP si mi-a spus ca totul a fost OK.... schimb pagina din ACP la "prima pagina a admin-ului" insa m-a dus la pagina de log-in.... introduc datele si nimic... imi spune din nou sa ma loghez... reintorduc si la fel....
DECI ultimul admin si parola inainte de reconstruirea bazei erau aceleasi cu cele ale vechiului forum, deci aceleasi cu cele din fisierul salvat SQL...
In concluzie...
Forumul pare OK, insa daca incerc sa ma loghez, apar in lista userilor inregistrati si in acest moment pe forum insa continua sa-mi ceara sa ma loghez (fara sa-mi spuna ca parola e gresita, daca incerc alta parola sau user imi spune ca poate e gresit ceva)....
La fel si pt. ceilalti useri... introduc si ei parola si username-ul lor, sunt vizibili in lista userilor inregistrati si pe forum insa nu se pot loga.....
AJUTOR!!!!