Hm, spamul este o problema pentru cei ce lucreaza pe Net. Eu am mai multe adrese de firma si pe toate primesc emailuri nesolicitate/spam desi unele nu au fost folosite NICIODATA in mod public. Mai mult, in firma au fost blocate adresele de gen office at... sau management at... manager at... etc. De ce? Pentru ca pe aceste adrese soseau zilnic ZECI de emailuri nesolicitate.
Cand am primit host pentru phpbb.ro am facut si adresa office at phpbb dot ro, pentru orice eventualitate. Dupa cateva zile deja soseau emailuri pe aceasta adresa desi nu o publicasem si nu o folosisem niciodata. Suparator nu? Asa ca am desfiintat-o. Din acest motiv, am zis ca, pentru a scapa de spam trebuie sa fii paranoic... adica la extrem, sa nu ai nici o legatura cu net-ul... practic imposibil. De altfel, in acest sens, imi aduc aminte de o "vorba", din pacate nu mai stiu cine a rostit-o: daca vrei sa nu ai probleme de securitate trebuie sa inchizi toate "usile" de comunicare cu exteriorul. Dar daca faci asta cum mai poti fi pe Net? Hm... aproape o intrebare shakespeariana...
Asta este. Daca mergi intr-un autobuz aglomerat risti si cate un ghiont, din cand in cand, este normal in aglomeratie. Cand insa ghiontul se transforma in marlanie... ei bine, abia atunci problema devine o "problema" si trebuie sa te gandesti ce cai ai pentru a evita repetarea incidentului.
In cazul spamului
- blocarea domeniului de pe care vine spam-ul, greu de realizat daca el vine de pe domenii larg raspandite... gen yahoo;
- crearea unui filtru dupa cuvinte;
- dezactivarea unor adrese interne usor de intuit, cum ar fi office at domeniu dot ro;
- limitarea - in cadrul firmei - a corespondentei externe.
Toate aceste masuri, si multe altele, practov limiteaza libertatea corespondentei ceea ce este cea mai mare pierdere a existentei "spam-ului".
Un comentariu interesant este si urmatorul material, preluat de la computerworld.ro.
IDC: Abundenta mesajelor spam reduc eficienta email-urilor
Viitorul e-mail-ului ca metoda principala de comunicare electronica si colaborare, este din ce in ce mai nesigur din cauza unei intensificari a practicilor spam si a folosirii serviciilor de instant messaging, potrivit unui nou studiu IDC. Deorece exista peste 500 milioane de companii care folosesc servciile de e-mail si se estimeaza ca mai mult de 20 miliarde de mesaje spam vor fi trimise zilnic pana in 2006, impactul asupra comunicarii in afaceri este imens.
IDC estimeaza ca mesajele spam reprezinta 32% din totalul email-urilor interne si externe trimise zilnic in America de Nord in 2003, in comparatie cu procentul de 24% estimat pentru anul 2002. Abundenta mesajelor spam reduc eficienta email-urilor, doarece forteaza utilizatorii si departamentele IT sa acorde mai mult timp si energie identificarii, stergerii mesajelor spam si sa previna blocarea casutelor postale cu astfel de mesaje.
Desi caracterul imediat al serviciilor de instant messaging este apreciat din ce in ce mai mult de catre companii, aceste servicii se gasesc intr-o situatie similara cu cea a email-urilor datorita nevoii de depistare si arhivare a mesajelor.
''Pentru ca serviciile de email sa ramana principala modalitate de colaborare, sustinatorii acestor servicii trebuie sa ia in considerare asistarea utilizatorilor finali la adiministrarea email-ului si folosirea altor instrumente colaborative in combinatie cu acesta'', a declarat Mark Levitt, research vice president al departamentului IDC Collaborative Computing.
Sursa: IDC
31-10-2003
Probabil ca ai observet cum am scris adresele de email. De ce? Cred ca raspunsul il stii