Last visit MOD !

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

da, acum am o problema mare. am luat modul de aici, http://www.phpbbhacks.com/download/237 si am modificat tot ce trebuie cu mare atentie. am facut si un backup la toate fisierele inainte de a le modifica.
apoi am rulat last_visit_update.php, am pus fisierele modificate si.. mi-a aparut o pagina alba, si atat. am pus din nou fisierele originale, unul cate unul, dar si dupa asta nu vad nimic.. tot pagina alba. nu-mi da nici o eroare, nimic, doar.. blank page.
ei, acum?
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

intrati pe www.aliniuz.byo.ro sa vedeti concret ! am facut absolut tot ce a zis fisierul text si acuma imi face figuri dintrastea... de ce nu ma ajuta si pe mine cineva... ? :cry:
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

eh...pana la urma am uploadat backup-urile dar imi zicea unexpected T_UNEXPECTED_AND (parca) on line 314 on sessions.php . Dar ANDul ala care mi'l ziceau ei ca nu isi are loc m-a indrumat mod-ul sa'l pun.... ce sa fac ? va rog ajutati-ma !
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

am observat ca si daca pun iar last_visit_update.php si incerc din nou sa il rulez, tot blank page am. nu exista un 'undo' pentru comenzile sql facute de fisierul asta? :cry:
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Singurul Undo se poate face decat manual. Sa vezi ce modificari a facut fisierul respectiv si tu sa stergi campurile create.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

am sa pun aici ce contine last_visit_update.php ca sa fiu mai eficient

Cod: Selectaţi tot

.<php>0',
'UPDATE '. USERS_TABLE .' SET user_totallogon=1 WHERE user_totallogon="0" AND user_session_time<>"0"'
);

$mods = array ( 
'Last Visit PART 1 Mod','Last Visit PART 1 Mod','Last Visit PART 2 Mod','Last Visit PART 4 Mod','Last Visit PART 4 Mod','Last Visit PART 4 Mod','Last Visit PART 4 Mod','Last Visit PART 4 Mod'
);

############################################### Do not change anything below this line #######################################

//
// Start session management
//
$userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_INDEX);
init_userprefs($userdata);
//
// End session management
//

if (!$userdata['session_logged_in'])
{
	header('Location: ' . append_sid("login.$phpEx?redirect=last_visit_db_update.$phpEx", true));
}

if ($userdata['user_level'] != ADMIN)
{
	message_die(GENERAL_MESSAGE, $lang['Not_Authorised']);
} 

$n=0;
$message="<b>This list is a result of the SQL queries needed for MOD</b><br><br>";
while($sql[$n])
{
	$message .= ($mods[$n-1] != $mods[$n]) ? '<p><b><font>'.$mods[$n].'</font></b><br>' : '';
	if(!$result = $db->sql_query($sql[$n])) 
	$message .= '<b><font>[Already added]</font></b> line: '.($n+1).' , '.$sql[$n].'<br>';
	else $message .='<b><font>[Added/Updated]</font></b> line: '.($n+1).' , '.$sql[$n].'<br>';
	$n++;
}
 message_die(GENERAL_MESSAGE, $message); 
?>
mi-e "frica" sa modific si sa fac vreo greseala, de accea am pus codul fisierului aici, sa-l vezi cu ochii tai, poate imi poti spune precis ce camuri trebuiesc sterse/modificate..

le: vad ca nu mi-l afiseaza complet, nu inteleg de ce, lipsesc exact comenzile sql.. in fine, am facut un upload aici e un zip, pt ca nu-mi dadea voie sa pun fisiere php.
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

am facut un drop in phpbb_users la user_lastlogon, user_totaltime, user_totallogon, user_totalpages si am sters ("hidde_last_logon", "0") din phpbb_config (config_name, config_value) si nu s-a intamplat nimic. tot pagina alba.

asta e secventa din last_visit_update.php pe care am incercat sa o "revoc":
$sql=array(
'ALTER TABLE '.USERS_TABLE.' ADD user_lastlogon INT (11) DEFAULT "0" not null',
'UPDATE '.USERS_TABLE.' SET user_lastlogon=user_lastvisit WHERE user_lastlogon="0"',
'INSERT INTO '.CONFIG_TABLE.' (config_name, config_value) VALUES ("hidde_last_logon", "0")',
'ALTER TABLE ' . USERS_TABLE .' ADD user_totaltime INT (11) DEFAULT "0"',
'ALTER TABLE ' . USERS_TABLE .' ADD user_totallogon INT (11) DEFAULT "0"',
'ALTER TABLE ' . USERS_TABLE .' ADD user_totalpages INT (11) DEFAULT "0"',
'UPDATE '. USERS_TABLE .' SET user_totaltime=(user_session_time-user_lastlogon) WHERE user_totaltime="0" AND user_lastlogon>0',
'UPDATE '. USERS_TABLE .' SET user_totallogon=1 WHERE user_totallogon="0" AND user_session_time<>"0"'
);
mi-a scapat ceva? :roll:

cred ca s-a dus totul dreq :cry:
razmad
Utilizator înregistrat

Mesaj de razmad »

Problema mea legata de acest mod este ca daca dau refresh de cateva ori la pagina atunci imi zboara toata lista cu cei care s-au logat in ziua respectiva pe forum, si ar mai fi o faza, indiferent de numarul de vizitatori (ne inregistrati ii am pe forum) last visit mod imi arata in permanenta ca numai doi vizitatori ne autentificati au vizitat forumul in ziua respectiva...
a doua problema nu prea m-ar deranja, dar prima este mai dureroasa.
Stie cineva care ar putea fi motivul pentru care apare aceaste eroari?

P.S. forum este pe xhost, iar versiunea folosita este 2.0.21
mefisto
Utilizator înregistrat

Mesaj de mefisto »

Cum fac sa dau innapoi comanda asta :

Cod: Selectaţi tot

'ALTER TABLE '.USERS_TABLE.' ADD user_lastlogon INT (11) DEFAULT "0" not null',
'UPDATE '.USERS_TABLE.' SET user_lastlogon=user_lastvisit WHERE user_lastlogon="0"',
'INSERT INTO '.CONFIG_TABLE.' (config_name, config_value) VALUES ("hidde_last_logon", "0")',
'ALTER TABLE ' . USERS_TABLE .' ADD user_totaltime INT (11) DEFAULT "0"',
'ALTER TABLE ' . USERS_TABLE .' ADD user_totallogon INT (11) DEFAULT "0"',
'ALTER TABLE ' . USERS_TABLE .' ADD user_totalpages INT (11) DEFAULT "0"',
'UPDATE '. USERS_TABLE .' SET user_totaltime=(user_session_time-user_lastlogon) WHERE user_totaltime="0" AND user_lastlogon>0',
Cum ar veni sa sterg ce a modificat ?
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Pt. ALTER selectezi campurile respective din tabele si le stergi, pt. UPDATE pui valoarea veche. Se face usor din phpMyAdmin.
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”