help

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
sorelsorel
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

help

Mesaj de sorelsorel »

Incerc sa instalez phpbb3 si imi tot da eroare.. am free host de la xhost.ro si nush cum sa il instalez.. pe lx.ro reuseam la phpbb2 dar aici sunt in confuzie totala.. ajutati`ma poate un tutorial video despre instalarea pe xhost sau doar trebuie sa imi ziceti ce trebuie sa scriu la instalare in pasul Database settings.. la fiecare :) pls..

database type: ?
database server hostname or DNS: ?
database server port: ?
database name:
database username: ?
database password: ?
prefix for tables to database: ?

pls am nevoie de ajutor [-o<
sorelsorel
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de sorelsorel »

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'urbangfx_xhost_r'@'juice' (using password: YES) in /home/www/free/xhost.ro/urbangfx.xhost.ro/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/free/xhost.ro/urbangfx.xhost.ro/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/free/xhost.ro/urbangfx.xhost.ro/db/mysql4.php on line 331

Warning: include() [function.include]: Unable to access ./../language/lang_english/lang_main.php in /home/www/free/xhost.ro/urbangfx.xhost.ro/includes/functions.php on line 779

Warning: include(./../language/lang_english/lang_main.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/www/free/xhost.ro/urbangfx.xhost.ro/includes/functions.php on line 779

Warning: include() [function.include]: Failed opening './../language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:./inc:/home/www/lib:/home/www/lib/pear:/home/www/lib/pear/DB:/home/www/lib/nusoap:/home/www/lib/phrame:/home/www/lib/toplabs:/allowrun:') in /home/www/free/xhost.ro/urbangfx.xhost.ro/includes/functions.php on line 779
phpBB : Eroare primejdioasã

Could not connect to the database
mark
Utilizator înregistrat

Re: help

Mesaj de mark »

sorelsorel scrie:Incerc sa instalez phpbb3 si imi tot da eroare.. am free host de la xhost.ro si nush cum sa il instalez.. pe lx.ro reuseam la phpbb2 dar aici sunt in confuzie totala.. ajutati`ma poate un tutorial video despre instalarea pe xhost sau doar trebuie sa imi ziceti ce trebuie sa scriu la instalare in pasul Database settings.. la fiecare :) pls..

database type: ?
database server hostname or DNS: ?
database server port: ?
database name:
database username: ?
database password: ?
prefix for tables to database: ?

pls am nevoie de ajutor [-o<
Asta e partea care trebuie completata, pentru ca restu le instaleaza singur.

Baza de date MySQL: dan_marte_ro
Host pentru MySQL: db1.xhost.ro
Utilizator pentru MySQL: dan_marte_ro
Parola pentru MySQL: parola aleasa la crearea contului Xhost
Prefix for tables: lasa asa cum pun ei sau blank
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”