problema grava zic eu... useri administratori?!
- smileybos
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
problema grava zic eu... useri administratori?!
Am si eu o problema... (grava?!)... Userii cand sunt logati sunt afisati ca administratori.. cel putin cu culoarea administratorului ... de la ce poate fii?!
am instalate pe el mai multe moduri... data trecuta mi se afisa asa de la Birthday Hack dar acuma l-am luat la puricat si e instalat perfect...
www.funcore.lx.ro
am instalate pe el mai multe moduri... data trecuta mi se afisa asa de la Birthday Hack dar acuma l-am luat la puricat si e instalat perfect...
www.funcore.lx.ro
- smileybos
- Utilizator înregistrat
Nu stiu ce gasesti amuzant... am cerut ajutor intr-o problema existentiala
... daca imi poti spune si modul de resetare cum se numeste dau o bere... cu toate ca mi-e teama ca e de la vreun mod instalat incorect... (cu toate ca l-am puricat azi de 3 ori fara sa gasesc o greseala)
Un raspuns mai bun daca se poate

Un raspuns mai bun daca se poate
- smileybos
- Utilizator înregistrat
Problema GRAVA!!! toti userii care se inreg au admin!!!
AM O PROBLEMA GRAVA!!!
Toti userii care se inregistreaza au atributiile administratorului!! Au acces la Panoul Administratorului si la toate functiile posibile ce tin de administrare!! Ce pot face ? De la ce poate fi??! Am pus modul Reset User Level dar trebuie sa stau pt fiecare in parte sa-l resetez si daca e mai rapid imi f**e forumul !
Va rog, am nevoie de ajutor urgent!! momentan l-am dezactivat.. ca sa nu se bage vreun "hacker" sa ma lase fara forum ...
Va multumesc anticipat!

Toti userii care se inregistreaza au atributiile administratorului!! Au acces la Panoul Administratorului si la toate functiile posibile ce tin de administrare!! Ce pot face ? De la ce poate fi??! Am pus modul Reset User Level dar trebuie sa stau pt fiecare in parte sa-l resetez si daca e mai rapid imi f**e forumul !
Va rog, am nevoie de ajutor urgent!! momentan l-am dezactivat.. ca sa nu se bage vreun "hacker" sa ma lase fara forum ...
Va multumesc anticipat!