Nu pot sa mai salvez baza de date din panoul administratorului. Imi apare ca pagina nu poate fi afisata. Pot sa o salvez in alt fel. As vrea sa fac un update la forum dar sa pun vechea baza de date ...
Incearca sa recopiezi fisiere de install ale forumului la loc si executa iar intall-ul cu aceasi baza de date ar trebui sa mearga si sa pastrzi toti useri
Am reusit sa salvez cu phpmyadmin-ul de la lx.ro
Acum vreau sa transfer forumul pe mxhost.ro. Am studiat articolul cu mutarea forumului. Am incercat sa-l mut de proba tot pe lx pe un alt site dar imi da o eroare (nu are acces la baza de date). Cum sa fac ?
Am salvat baza de date cu phpmyadmin (doar date).
Cand fac transferul pe celalalt forum de pe lx cu restore database imi apare eroarea:
Information
No file was uploaded
Cand fac restore cu php my admin imi spune ca nu are drepturi de acces la baza de date dupa ce face upload.
Sa inteleg ca daca mut forumul pe mxhost.ro (o noua instalare) si apoi urc baza de date acolo nu o sa fie pb ? Deocamdata astept activarea contului pe host.
da...nu o sa ai probleme doar in cazul in care pe phpbb vechi ai instalate diferite mod-uri...inainte de restaurare pe forumul nou.....sa instalezi mod-uriile respective si pe forumul nou....altfel o sa-ti dea eroare