LaTaifas.ro - Restart & ReDesign
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- xXx
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
LaTaifas.ro - Restart & ReDesign
Vin si eu cu forumul meu p'aicea
www.LaTaifas.ro - Have fun
PS: Contorul de jos (structura) + vreo 3 -4 imagini sunt luate de la pcforum.ro ...
www.LaTaifas.ro - Have fun
PS: Contorul de jos (structura) + vreo 3 -4 imagini sunt luate de la pcforum.ro ...
- xXx
- Utilizator înregistrat
Thx Razvy
Imi zice si mie cineva ce mod se foloseste pe www.pcforum.ro pentru medalii (ma scuteste sa dau bani ca premiu pentru concursuri, dau o medalie
)
Imi zice si mie cineva ce mod se foloseste pe www.pcforum.ro pentru medalii (ma scuteste sa dau bani ca premiu pentru concursuri, dau o medalie

- xXx
- Utilizator înregistrat
Thx pentru apreciere si ptr sugestie. Am dat search si se pare ca am dat bine. Am gasit medal system. Cine mai are nevoie de el il poate gasi aici
- xXx
- Utilizator înregistrat
Din moment ce tema este atat de placuta cred ca in curand o sa dau pe phpbb.com un topic cu ICGStation Blue ... doar tutror le place cum arata, si nu te chinui sa zici ca tu ai facut si nu stiu ce... o sa fac psd-urile la toate headerele si astea si atunci o sa fie ca si cum totul facut de mine.... Toate cele bune...