Mobile Help
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
nu e bine... optiunea de blocare a questiilor pentru cititul topicuriilor se poate activa pe parcurs...acum...poate ramane asa ...ca vizitatorul...care este strain de asa ceva sa citeasca in mare despre ce e vorba...totusi este un forum pt mobile...iar in tara sunt foarte rare ...aceste forumuri
HTCGuide.net (forum)
ma ocup acum de astaTrask Konoda scrie:Sfatul meu este sa le permiti si vizitatorilor sa vada si sa citeasca subiectele. In caz contrar, nu vei avea prea mult succes. Parerea mea...

acum am in proiect sa fac o sectiune .. cu informatii despre fiecare mobil in parte

- Aliniuz
- Fost coleg
Eu m-am referit la componenta forumului , la aspectul sau !Trask Konoda scrie:. Trebuie insa sa-l contrazic pe Aliniuz, forumul nu e chiar obisnuit. Poate zici ca e obisnuit din cauza ca e phpBB, sau poate din cauza skyn-ului. E si normal ca aceste elemente sa fie obisnuite. Tema forumului nu este chiar asa de obisnuita. Nu toti au forumuri dedicate telefoanelor mobile.
Nicidecum la domeniul caruia ii este predestinat !
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
Stiu la ce te-ai referit. Componenta + aspect = tipul forumului + skyn (mama, ce le am cu matematica!). Cand zici de componenta te mai poti referi si la continut: categorii, forumuri, subiecte, posturi, dar astea tin de domeniu, de tema forumului. Tu ai zis ca nu te-ai referit la "domeniul caruia ii este predestinat ", deci ramane valabil ce am zis eu
.

<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>