Nu pot sa ma inregistrez cu Explorer , cu Firefox pot
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
adrian, ai probleme cu internet explorer. Nu stiu de ce te framanti atat, cel mai bine ar fi sa renunti la el. Foloseste Firefox cu incredere! 
Cat despre problema ta, cu siguranta este din cauza cookie-urilor. Goleste cookie-urile si sterge si toate fisierele din "Temporary Internet files".

Cat despre problema ta, cu siguranta este din cauza cookie-urilor. Goleste cookie-urile si sterge si toate fisierele din "Temporary Internet files".
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>
-
- Utilizator înregistrat
70 % din vizitatorii site-ului folosesc IE . Doar 14 % folosesc Firefox .Trask Konoda scrie:adrian, ai probleme cu internet explorer. Nu stiu de ce te framanti atat, cel mai bine ar fi sa renunti la el. Foloseste Firefox cu incredere!
-
- Utilizator înregistrat
La inceput , adica luni , puteam sa ma inscriu dar nu puteam sa fac modificari din pagina administratorului . Stergeam cookie , puteam sa fac o modificare dupa care nu mai puteam sa fac nicio modificare . Dupa aceia nu am mai putut sa fac nicio modificare chiar daca stergem cookie si temporal file . acum 2 minute am sters c si tf . incearca sa incarce si atat .roadiro scrie:Am incercat sa ma inscriu si eu cu IE si nu merge. Este o problema intradevar pt ca poate pierde dintre utilizatori. Sa vedem ce spune despre istoricul aparitiei fenomenului.
-
- Utilizator înregistrat
Versiunea IE 6roadiro scrie:adrian da mai multe indicatii !
De exemplu:
- Ce versiune folosesti ?
- Ce MOD-uri ai instalat pe forum ?
- Ce MOD-uri ai incercat sa instalezi si ai renuntat ?
- Ce modificari ai facut de curand in profile.php ?
- A facut de la inceput asa sau a aparut pe parcurs ?
phpbb 2.0.21
Nu am facut modificari