care stie de ce tot cateodata dupa ce il opresc a doua zi icoanle de pe desktop mi-s puse aiurea fara nicio ordine, si odata mi-au disparut cateva?
care stie din ce cauza, si macar daca este ceva program cu care... sa le pot aduce cum le-am pus eu, ca-s multe
hmm...o noua instalare ...necesita ....sau incearca asa dute la Start...Run...scrie comanda msconfig....in tabul General ...gasesti Launch System Restore ...si alege cu o zi doua in urma sau o saptamana...trebuie sa mearga...dar mai bine fa o instalare noua ...e mai curata
nu neaparat ! este o eroare care poate fi reparata ! nu trebuie sa reinstalezi imediar windows-ul ca ai o mica problema ! ai mult de lucru dupa ce instalezi windows-ul ! poate ai un virus ! cine stie ....
de acord cu cdm ...daca ai mai multe partitii pe hdd ...mutii datele importante pe alta partitie..ma refer din C:\ ..(desi de obicei acolo sunt doar programele instalate) ...si instalezi din nou xp-ul decat sa fugi cu un antivirus dupa diferiti virusi sau troieni...asa e curat,nou si proaspat...nu pierzi nimic decat maxim o jumatate de ora...
nu stiu...am NOD32 face update-uri singur.La instalarea windows-ului daca las cablu de net/retea in el, pot intra virusii de retea necontrolati ?? si inca o treaba am partitii ntfs, si nu stiu ce are, ca unele fisiere/foldere, mi le arata cu albastru, si celelalte, cu negru, normal. de ce ?