Un site bazat pe phpBB: www.Programare.org
MOD-uri: weblogs, kb, download, max width la imagini, scurtat URL-uri lungi, WAP.
Plus alte lucruri custom: design propriu, pagini statice si dinamice (petitii, director firme), Google Map (cu integrare din profil pt. longitudine si latitudine), RSS, si alte citeva lucruri.
Se pot face lucruri misto cu phpBB, nu? Pareri? Sugestii?
Poate daca vreti sa discutati si alte subiecte de programare ne vedem in forum.
Programare.org
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
uite ceva util ...bravo .....felicitari...am sa-mi fac cont...daca nu ma insel..forumul nu e nou...sau am dat eu peste unul asemanator...hmm...oricum...bafta la el
HTCGuide.net (forum)
-
Parerea mea e diferita de a lui Silviu. Chiar nu e nevoie de un design iesit din comun acolo. Ce nevoie are google de design? Forumul se integreza bine in site, culorile sunt odihnitoare, deci pot sa-mi petrec cateva ore bunicele pe acolo daca vad informatie care ma intereseaza. Imi place ca gasesc repede linkuri catre sectiuni atat pe prima pagina, cat si in header. Bafta in continuare.
-
- Nou venit