Dungile albastre...

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Marian Stan
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Dungile albastre...

Mesaj de Marian Stan »

Apropos de schimbarea culorilor, am tot rasucit codurile alea hexa prin toate casutele din formularul respectiv si nu am dat de cap cum sa schimb culoarea albastru intens (pe care sta scrisul portocaliu) care apare pe dungile astea clasice... Prin alte forumuri am vazut ca se poate schimba culoarea si in cazul lor, dar pentru mine inca mai este un mister ce inseamna Clasa X si unde apare un fisier "...gif" sau o codificare gen "row2" de exemplu. Sa aiba notatiile alea vreo lagatura cu schimbarea culorilor la dungile astea albastre?...

Sa ne reauzim sanatosi!
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

"Dungile albastre" sunt capetele tabelului. In acel loc - un rand de tabel - este o imagine de culoare albastra pusa ca background si peste ea este textul ce se vede de culoare portocalie.

In cadrul stilului subSilver, imaginea se numeste cellpic3.gif si se gaseste in: forum/templates/subSilver/images/cellpic3.gif. Pentru a schimba culoarea poti editeaza imaginea... sau poti creea alta imagine cu aceleasi dimensiuni ;-)
Marian Stan
Utilizator înregistrat

Mersi

Mesaj de Marian Stan »

Super! Mersi...
Marian Stan
Utilizator înregistrat

Pasi gresiti?

Mesaj de Marian Stan »

Daniel, m-am incurcat... Eu nu am intrat niciodata in adrese de-astea lungi... Deci calea pe care mi-ai dat-o tu templates/subSilver/... pleaca din domeniul meu? adica www.plingerinationale.ro/servicii/templates/subSilver... caci daca pleaca asa, am intrat acolo si imi apare o pagina alba cu un petec albastru intr-un colt, moment din care nu stiu ce ar trebui sa mai fac... Unde gasesc comanda Editeaza imaginea? Sau poate nu vorbim de aceeasi pasi pe care trebuie sa-i fac...
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

adica www.plingerinationale.ro/servicii/templates/subSilver... caci daca pleaca asa, am intrat acolo si imi apare o pagina alba cu un petec albastru intr-un colt, moment din care nu stiu ce ar trebui sa mai fac...
Acea imagine, cellpic3.gif, o gasesti in folderul unde ai forumul - templates - subSilver - images - cellpic3.gif. In cazul tau: http://www.plingerinationale.ro/servici ... llpic3.gif

este vorba de o imagine, deci o editezi cu un editor de imagini (Corel, Fireworks, etc). la editare, in schimbi culoarea dupa cum vrei tu, insa trebuie sa pastrezi aceleasi dimeniuni ale pozei, pentru ca altfel, o sa stea urit :)
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Re: Pasi gresiti?

Mesaj de danielt »

Marian Stan scrie:Deci calea pe care mi-ai dat-o tu templates/subSilver/... pleaca din domeniul meu? adica www.plingerinationale.ro/servicii/templates/subSilver... caci daca pleaca asa, am intrat acolo si imi apare o pagina alba cu un petec albastru intr-un colt, moment din care nu stiu ce ar trebui sa mai fac...
Calea este buna, ai vizualizat imaginea corecta.

Dar, pentru a o edita trebuie sa o copiezi pe calculatorul tau, sa o editezi intr-un editor de imagini (chiar si Paint e bun) si apoi sa o incarci pe server prin ftp, la fel cum ai incarcat fisierele forumului.
Marian Stan
Utilizator înregistrat

Da!... Aşa, da!

Mesaj de Marian Stan »

Brusc, lucrurile au devenit mult mai clare...

Toată recunoştinţa!
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”