o recomandare.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
o recomandare.
Am un laptop P2 450 MHz, 64 MB Ram, 20 GB HDD, ce sistem de opererare ar merge brici pe el.Daca pun Xp-ul ar merge bine ?, ca am mai auzit, de la niste prieteni ca au pus pe un calc. mai vechi XP-ul si mergea brici.
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: o recomandare.
La puterea aia de calcul ar merge mai bine un Windows 2000. XP fara 128 MB RAM merge f greu, ca sa nu mai zic de procesor ca e slab.thc scrie:Am un laptop P2 450 MHz, 64 MB Ram, 20 GB HDD, ce sistem de opererare ar merge brici pe el.Daca pun Xp-ul ar merge bine ?, ca am mai auzit, de la niste prieteni ca au pus pe un calc. mai vechi XP-ul si mergea brici.
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Pai roadiro... nu numai eu am pareri contra despre el
chiar microsoft a spus asta.
Cred k spune ceva faptul k un sistem de operare mai nou decat Windows 2000 i-a fost oprit suportul.

Cred k spune ceva faptul k un sistem de operare mai nou decat Windows 2000 i-a fost oprit suportul.
Ultima oară modificat 21-Aug-2006, 17:52:39 de către seelview, modificat 1 dată în total.